(Poistunut julkaisusta)

Turvatarkastustaitoisia vartijoita
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019
Haemme TURVATARKASTUSTAITOISIA VARTIJOITA

Etsimme Espoossa sijaitsevaan oikeuslaitoksen kohteeseen vartijoita kokoaikaisiin ja osa-aikaisiin työsuhteisiin. Työssäsi vastaat kollegasi kanssa pääasiallisesti turvatarkastuksesta sekä paikallisvartiointiin liittyvistä tehtävistä. Lisäksi työ pitää sisällään asiakaspalvelua ja erilaisia sidosryhmiä tukevia turvallisuuteen liittyviä tehtäviä.

Perehdytämme sinut kattavasti tehtäviisi sekä tarjoamme osaavien työkavereiden ja esimiesten tuen. Myös ympäri vuorokauden toimiva hälytys- ja palvelukeskuksemme tukee sinua tehtävissäsi.

Hakijoilta edellytämme
- Voimassa olevaa vartijakorttia
-Turvatarkastuskoulutus tai kokemusta turvatarkastustoiminnasta
- Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä asiakaspalvelutehtävissä tarvittavaa englannin kielen taitoa

Hae tehtäviä sähköisen järjestelmän kautta. Hakuaikaa on 22.12.2019 asti. Työt alkavat 2.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Toimithan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa vuoroesimies Jonathan Ahlfors (puh. 0406316219 ja palvelupäällikkö Juuso Taskinen (puh. 0405968354).

Miksi Palmian turvallisuuspalvelut?

Turvallisuusalalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmian turvallisuuspalveluissa työskentelee n. 300 alan ammattilaista hyvin monenlaisissa toimeksiannoissa Uudellamaalla.

Vastaamme turvallisuudesta useissa valtakunnallisesti merkittävissä kohteissa mm. keskustakirjasto Oodissa, Kansallisoopperassa, Kansallismuseossa ja Helsingin Satamassa. Lisäksi vastaamme pääkaupunkiseudulla aulapalveluista ja vartioinnista useissa kulttuuri- ja vapaa-ajan kohteissa.

Suomen suurimmassa turvallisuusalan toimeksiannossa turvaamme päivittäin 350 000 metromatkaa. Helsingin Satamassa kohtaamme vuosittain yli 12 miljoonaa matkustajaa.

Olemme vuosia kehittäneet turvallisuusalaa asiakaspalvelukeskeiseksi. Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti paitsi lakisääteisin koulutuksin myös asiakaspalvelussa ja toimeksiantojemme määrittämissä asioissa.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.