(Poistunut julkaisusta)

Turvatarkastajia ja vartijoita lentoasemalle
Avarn Security

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Vietä kesäsi hyvässä seurassa, mielenkiintoisissa ympäristöissä ja tienaa samalla rahaa! AVARN Securityllä sinulla on mahdollisuus tutustua turvallisuusalaan mukavien sekä osaavien työkavereiden kanssa. 

Haemme positiivisia ja palveluhenkisiä turvatarkastajia ja vartijoita kesätöihin Helsinki-Vantaan lentoasemalle.  Työsuhteet voivat olla osa- tai kokoaikaisia. Turvatarkastajan tehtäviin kuuluvat mm. turvatarkastusten suorittaminen, asiakkaiden neuvominen turvamääräysten mukaisesti sekä heidän opastamisensa lentoasemalla liikkumisessa ja lentoasemapalveluiden löytämisessä. 

Kesätyöt ajoittuvat touko-syyskuun ajalle. Tehtäviin perehdytykset voidaan kuitenkin aloittaa jo aiemmin. 


Mitä odotamme sinulta?

Tärkeimmät ominaisuutesi ovat asiakaspalvelutaito, positiivinen asenne ja sitoutuminen työhön. Arvostamme reipasta palveluotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. 

Lisäksi edellytämme 

  • Vähintään 18 vuoden ikää
  • nuhteetonta taustaa
  • normaalia värinäköä
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • mahdollisuutta tehdä vuorotyötä

Tehtävissä suoriutuaksesi tarvitset tehtäväkohtaisen koulutuksen, pätevyyden tai luvan. AVARN Security tarjoaa tarvittaessa peruskoulutuksen tai täydentävän koulutuksen tehtävään.


Eduksesi katsomme

  • aikaisemman työkokemuksen turvatarkastustehtävistä, asiakaspalvelutehtävistä tai turvallisuusalalta.
  • voimassa olevan  siviili-ilmailun turvatarkastajan pätevyyden ja hyväksynnän. 
  • voimassa olevan vartijakortin.
  • muun kielitaidon.

Kaikille tehtäviin valituille teetämme turvallisuusselvityksen, jonka läpäiseminen on ehto työsuhteen alkamiselle.


Mitä tarjoamme?

Meillä tutustut turvallisuusalaan mukavien ja osaavien työkavereiden kanssa. Annamme monipuolisen perehdytyksen yhtiön toimintaan, työtehtäviisi ja työvälineisiin. Meillä pääset tekemään töitä turvallisessa ja terveellisessä työympäristössä. Pidämme työntekijöistämme huolta ja meillä on mm. kattava ja monipuolinen työterveyshuolto. 

Lisäksi tarjoamme monille kesätyöntekijöille vakituista työtä kesän jälkeen koko- tai osa-aikaisesti, opiskelujen oheen tai vaikkapa keikkaluontoiseksi työksi. AVARN Securityllä etenemismahdollisuudet ovat hyvät ja alalle motivoituneilla huippuosaajilla aukeaa useat eri urapolut työnteon ja lisäkoulutusten kautta.

Lisätietoja löydät osoitteesta https://www.avarn.fi/avarn/meille-toihin/kesatyo-turvallisuusalalla.


Kiinnostuitko?

Hae tehtävään mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 15.4.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Jarno Lemmetyinen, jarno.lemmetyinen@avarn.fi.