(Poistunut julkaisusta)

Turvatarkastajia Helsinki-Vantaan lentokentälle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja kiinnostunut työskentelemään kansainvälisessä työympäristössä? Voit olla etsimämme henkilö turvatarkastajan tehtäviin ilmailualalle!

Haemme Airprolle TURVATARKASTAJIA Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Toiminta lentoasemalla kasvaa ja haemmekin nyt yhteensä 30 uutta työntekijää aloittamaan huhti-toukokuun aikana!

Turvatarkastajan työssä palvelet matkustajia luoden miellyttävän ja sujuvan asiakaskokemuksen. Työssäsi turvaat lentokentän ja matkustajien turvallisuuden noudattaen tarkkoja säännöksiä. Näin ollen olet tärkeä osa lentokentän palveluketjua ja kohtaat tuhansia matkustajia työvuorosi aikana. Rekrytointi tehdään yhteistyössä Personalhusetin kanssa, mutta työllistyt suoraan Airprolle.

Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä ja aktiivista työotetta. Emme vaadi osaamista turvallisuusalalta, sillä tärkeintä tässä tehtävässä ovat motivaatio ja kiinnostus alaa kohtaan. Olet valmis työskentelemään erilaisten työvuorojen puitteissa, sillä työtä tehdään epäsäännöllisinä aikoina ympäri vuorokauden. Työ vaatii myös hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa, sillä työ on seisomatyötä ja työvuorot voivat olla 4-12 tuntisia. Tämän lisäksi sinulla tulee olla virheetön värinäkö sekä nuhteeton tausta ja olet täysi-ikäinen.

Toivomme sinulta hyvää paineensietokykyä ja sopeutuvaisuutta, sillä työ on ajoittain hektistä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja tiimityötaitoinen, mutta pidät myös itsenäisestä työskentelystä. Hyviä vuorovaikutustaitoja tarvitaan niin kollegoiden kuin matkustajien kanssa toimittaessa. Toivomme, että sinulla on hyvä kielitaito ja haluat työskennellä kansainvälisessä ja monikulttuurisessa työympäristössä. Kyseessä on vakituinen työ, joten arvostamme valmiuttasi sitoutua työhön pidemmäksi aikaa.

Sinulle tarjotaan monipuolinen ja vakituinen työtehtävä ja työt alkavat sopimuksen mukaan huhti- ja toukokuun aikana. Saat kattavan perehdytyksen työhösi, ja sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä lentokentän eri tehtävissä. Turvatarkastajana sinulla on tärkeä rooli siviili-ilmailun turvaamisessa.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Haku tehtävään päättyy 17.3.2019.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi.