(Poistunut julkaisusta)

Turvatarkastajia Helsinki-Vantaan lentokentälle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2018

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja haluat kansainväliseen työympäristöön? Hae ilmailualalle turvatarkastajan tehtäviin!

Haemme Airprolle vakituisia TURVATARKASTAJIA Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

Turvatarkastajan työssä palvelet matkustajia luoden miellyttävän asiakaskokemuksen. Työssäsi turvaat lentokentän ja matkustajien turvallisuuden noudattaen tarkkoja säännöksiä. Olet tärkeä osa lentokentän palveluketjua ja kohtaat tuhansia matkustajia työvuorosi aikana. Rekrytointi tehdään yhteistyössä Personalhuset Staffing Groupin kanssa ja henkilöt työllistyvät suoraan Airprolle.

Odotamme sinulta kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Emme vaadi osaamista turvallisuusalasta, sillä tärkeintä tässä tehtävässä on kiinnostus ja motivaatio alaa kohtaan. Olet valmis työskentelemään erilaisten työvuorojen puitteissa, sillä työtä tehdään epäsäännöllisinä aikoina ympäri vuorokauden. Sinulla tulee olla virheetön värinäkö sekä hyvä fyysinen ja psyykkinen kunto. Lisäksi olet täysi-ikäinen ja sinulla on nuhteeton tausta.

Toivomme sinulta hyvää paineensietokykyä ja sopeutuvaisuutta, sillä työ on ajoittain hektistä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja tiimityötaitoinen, mutta pidät myös itsenäisestä työskentelystä. Hyviä vuorovaikutustaitoja tarvitaan niin kollegoiden kuin matkustajien kanssa. Toivomme, että sinulla on hyvä kielitaito ja haluat työskennellä monikulttuurisessa työympäristössä.

Sinulle tarjotaan monipuolinen ja vakituinen työtehtävä. Saat kattavan perehdytyksen työhösi, ja sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä moniosaajaksi lentokentän eri tehtävissä. Turvatarkastajana sinulla on tärkeä rooli siviili-ilmailun turvaamisessa.

Etsimme Airprolle useita osaajia lentokenttäympäristöön. Tutustu kaikkiin työmahdollisuuksiin täällä: http://bit.ly/töihinlentokentälle

Kiinnostuitko? Hae heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hakuaika tehtävään päättyy 29.7.2018.

Katso oheinen esittelylinkki Airprosta: https://vimeo.com/274645623


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi