(Poistunut julkaisusta)

Turvapalveluiden myyntiedustaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Oletko haaveillut myyjän urasta, mutta toivot alkuun pääsemiseksi opastusta tai koulutusta? Vai oletko kokenut ammattilainen, joka etsii uusia tuulia? Etsimme kasvavalle asiakkaallemme myyjää vakituiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakkaallemme. Tarjolla on tilaisuus, johon kannattaa tarttua.

Voit olla etsimämme tekijä, jos koet ihmisläheisen työn mielekkääksi ja asiakkaiden kohtaamisen luontevaksi. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta myynnistä, koska saat laajan perehdytyksen työtehtävään. Lisäksi pääset osallistumaan myyntialan parhaaseen koulutukseen, joka antaa lisäpotkua urallesi. Tärkeintä on, että olet innostunut, motivoitunut ja otat rohkeasti vastaan uusia haasteita.

Työnkuvasi muodostuu potentiaalisten asiakkaiden kontaktoinnista. Tapaat asiakkaita heidän kodeissaan pääkaupunkiseudulla sekä vierailet pienyrityksissä. Toimit niin sanotusti ratkaisukeskeisenä myyjänä, tehtävänäsi on etsiä asiakkaalle paras mahdollinen palvelu heidän omaisuutensa sekä tilojensa turvaamiseksi. Työaikasi on säännöllistä ja iltapainotteista. Asiakkaamme jatkuva kasvu sekä kansainvälisyys mahdollistavat hyvät etenemismahdollisuudet urallasi esimerkiksi esimies- ja koulutustehtäviin sekä antavat myös halutessasi tilaisuuden työskennellä ulkomailla. 

Pääset itse vaikuttamaan ansioihisi merkittävästi omalla työpanoksellasi. Työtäsi arvostetaan, joten tässä tehtävässä ei ole provisiokattoa ja sinulla on taattu pohjapalkka. Saat ammatillisen tuen ja koulutuksen lisäksi muun muassa auton käyttöösi, kattavan työterveyshuollon, lounas-, liikunta- ja kulttuurisetelit sekä motivoivia palkintoja, mikäli menestyt työssäsi.

Mikäli tämä kuulostaa juuri sinun mahdollisuudeltasi, jätä hakemus osoitteessa www.amiko.fi.