(Poistunut julkaisusta)

Turvamyyjä
Reila Palvelut Oy, Uudet henkilöt Reila

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

Jos olet kiinnostunut kaupan alan ja turvallisuusalan tehtävistä, meillä on sinulle töitä! Haemme pääkaupunkiseudulle HOK-Elannon myymälöihin turvamyyjiä eli Seifejä, uudenajan asiakaspalvelun ammattilaisia.

Seifinä pääset työskentelemään monipuolisesti myymälän eri tehtävissä mm. kassalla ja hyllytyksessä. Lisäksi ylläpidät asiakkaiden ja koko työympäristön turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Olet merkittävä osa myymälän työyhteisöä.

Jos sinulla on jo kokemusta myyjän ja/tai vartijan tehtävistä, tässä on sinulle loistava mahdollisuus päästä hyödyntämään osaamistasi ja oppimaan uutta. Toivomme, että sinulla on jo vartijakortti, mutta tarvittaessa järjestämme vartijakoulutuksen yhteistyökumppanimme kanssa. Oheisesta linkistä voit käydä kurkkaamassa, mitä Reilan turvamyyjä Teemu kertoo työstään https://www.youtube.com/watch?v=lzE1EUE4ldg

Tarjolla on sekä koko- että osa-aikaista työtä monipuolisessa ja vastuullisessa tehtäväkentässä. Meillä on mukavaa porukkaa sekä joustavat ja monipuoliset työskentelymahdollisuudet. Ja mikä parasta, saat kilpailukykyisen palkan (kaupan tes, C1-taso) ja alan parhaat S-ryhmän henkilöstöedut, joihin voit tutustua tarkemmin täällä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Jos koet olevasi sopiva henkilö Seifin tehtävään, hae paikkaa jo tänään! Yhteistyökumppanimme Barona käsittelee hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Ja jos et itse ole juuri nyt kiinnostunut, vinkkaa kaverille, maksamme vinkkipalkkion!

Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Reila Palvelut Oy:n palvelujohtaja Ari Appelgreniin, ari.appelgren@sok.fi tai 010 768 2427.