(Poistunut julkaisusta)

Turvamyyjä
Reila Palvelut Oy, Reila turvallisuuspalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Meiltä saat kilpailukykyisen palkan ja alan parhaat S-ryhmän henkilöstöedut, mm. merkittävän ostoedun S-ryhmän toimipaikkoihin (siis alennuksia ostoksistasi S-ryhmän kaupoissa, ravintoloissa, ABC:llä jne). Katso lisää henkilöstöeduista täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Meillä on mukavaa porukkaa sekä joustavat ja monipuoliset työskentelymahdollisuudet. Yrityksenä olemme uudistaneet rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden toimintamalleja ja toimimme edelläkävijänä. Aiemmin meidät tunnettiin Reklana, nyt olemme Reila Palvelut Oy. Toimintamme kasvaa ja laajenee jatkuvasti, joten tarvitsemme joukkoomme lisää innostuneita, positiivisen asenteen omaavia henkilöitä laittamaan kanssamme asiat Reilaan.

Jos olet kiinnostunut kaupan alan ja turvallisuusalan tehtävistä, meillä on sinulle hyviä uutisia. Meillä on töitä juuri sinulle!

Haemme pääkaupunkiseudulle HOK-Elannon myymälöihin Turvamyyjiä eli Seifejä.

MIKÄ ON SEIFI?
Seifi on uuden ajan asiakaspalvelun ammattilainen, turvaava myyjä, työkavereiden ja asiakkaiden mielenrauhanturvaaja. Seifinä pääset työskentelemään monipuolisesti myymälän eri tehtävissä. Lisäksi ylläpidät ja varmistat asiakkaiden ja koko työympäristön turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Olet merkittävä osa myymälän työyhteisöä.

Jos sinulla on jo kokemusta myyjän ja/tai vartijan tehtävistä, tässä on sinulle loistava mahdollisuus päästä hyödyntämään osaamistasi. Toivomme, että sinulla ennakkoluuloton ja uudistushaluinen positiivinen asenne niin työtä, työkavereita kuin asiakkaitakin kohtaan. Toivomme myös, että sinulla on jo vartijakortti, mutta tarvittaessa järjestämme vartijakoulutuksen yhteistyökumppanimme kanssa. Joten pistähän hakemusta tulemaan.

Meillä pääset vaikuttamaan omaan työhösi. Tarjolla on sekä koko- että osa-aikaista työtä monipuolisessa ja vastuullisessa tehtäväkentässä. Työskentelyn aloituksesta voimme sopia joustavasti. Huomioithan, että olemme savuton työpaikka. Jos tulet pääkaupunkiseudun ulkopuolelta ja asunto tuottaa päänvaivaa, niin mahdollisuuksien mukaan pyrimme auttamaan asuntoasioissakin.

Reila Palvelut Oy on SOK:n tytäryritys, joka tarjoaa S-ryhmän yrityksille niiden tarpeita vastaavat käteisrahahuollon ratkaisut sekä valituilla toimialueilla myös kaupan turvallisuuden kokonaisratkaisut. Reilassa pienen yrityksen nopeus ja ketteryys yhdistyvät ison yrityksen etuihin.

Jos koet olevasi sopiva henkilö Seifin tehtävään, hae paikkaa jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Ja jos et itse ole juuri nyt kiinnostunut, niin vinkkaa kaverille, maksamme vinkkipalkkion!

Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Reila Palvelut Oy:n palvelujohtaja Ari Appelgreniin, ari.appelgren@sok.fi tai 010 768 2427.