Turvamyyjä - Seifi
Rekla Oy, Rekla turvallisuuspalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Rekla Oy on käynnistänyt aivan uudenlaisen turvallisuusalan liiketoiminnan, jota laajennetaan jatkuvasti. Nyt haemme pääkaupunkiseudulle HOK-Elannon myymälöihin turvamyyjiä eli Seifejä.

MIKÄ ON SEIFI?
Seifi on uuden ajan asiakaspalvelun ammattilainen, turvaava myyjä, työkavereiden ja asiakkaiden mielenrauhanturvaaja. Seifinä pääset työskentelemään monipuolisesti myymälän eri tehtävissä. Lisäksi ylläpidät ja varmistat asiakkaiden ja koko työympäristön turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Olet merkittävä osa myymälän työyhteisöä.

Rekla Oy on SOK:n tytäryritys, joka tarjoaa S-ryhmän yrityksille niiden tarpeita vastaavat käteisrahahuollon ratkaisut sekä valituilla toimialueilla myös kaupan turvallisuuden kokonaisratkaisut. Reklassa pienen yrityksen nopeus ja ketteryys yhdistyvät ison yrityksen etuihin. Meiltä saat kilpailukykyisen palkan, Suomen kattavimmat S-ryhmän henkilöstöedut, mukavat ja osaavat työkaverit sekä joustavat ja monipuoliset työskentelymahdollisuudet. Katso lisää henkilöstöeduista täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan. Tehtävä voi myös avata sinulle kokonaan uusia uramahdollisuuksia S-ryhmässä.

Tule mukaan kasvavaan turvallisuuspalveluiden yhteisöön ja auta meitä ja asiakkaitamme onnistumaan. Meillä pääset vaikuttamaan omaan työhösi. Tarjolla on sekä koko- että osa-aikaista työtä monipuolisessa ja vastuullisessa tehtäväkentässä. Työskentelyn aloituksesta voimme sopia joustavasti. Huomioithan, että Rekla Oy on savuton työpaikka.

Seifin tehtäviin haemme kaupan- ja/tai turvallisuusalan ammattilaisia, joille asiakaspalvelu on sydämen asia. Toivomme, että sinulla ennakkoluuloton ja uudistushaluinen positiivinen asenne niin työtä, työkavereita kuin asiakkaitakin kohtaan. Toivomme myös, että sinulla on jo vartijakortti, mutta tarvittaessa järjestämme vartijakoulutuksen yhteistyökumppanimme kanssa. Joten pistähän hakemusta tulemaan.

Jos koet olevasi sopiva henkilö Seifin tehtävään, hae paikkaa jo tänään! Ja jos et itse ole kiinnostunut, niin vinkaa ihmeessä kaverille, voit tienata vinkkipalkkion! Työt voi aloittaa vaikka heti tai sopimuksen mukaan. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele.

Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Rekla Oy:n palvelujohtaja Ari Appelgreniin, ari.appelgren@sok.fi tai 010 768 2427.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1277264
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa