(Poistunut julkaisusta)

Turvamyyjä Kymenlaaksoon
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Kiinnostaako sinua asiakaspalvelutyö? Onko sinulla vartijan pätevyys? Saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Haemme Kymenlaakson seudulle turvamyyjää.

Turvamyyjänä työskentelet niin myyjänä, kuin huolehdit myymälän turvallisuudesta. Kyseessä on monipuolinen työnkuva, johon kuuluu kassatyöskentely, asiakaspalvelu, hyllytys sekä myymälän siisteydestä ja turvallisuudesta huolehtiminen.

Tehtävässä vaaditaan vartijan pätevyyttä. Tämän lisäksi toivomme sinulta aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun, sekä reipasta, motivoitunutta otetta työntekoon.

Jos kyseinen tehtävä kiinnostaa juuri sinua, laita hakemus tästä linkistä tai sähköpostitse osoitteeseen ria.aaltonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Ria Aaltonen
Rekrytointivastaava
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy