(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuusverkon palvelujen palveluvastaava
Tulli

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

H 1646/10.02/2019

Tullin tietohallinto kehittää ja ylläpitää tietojärjestelmiä, ICT-arkkitehtuuria ja –infrastruktuuria Tullin liiketoiminnan tarpeisiin yhteistyössä palvelutoimittajien ja sidosryhmien kanssa. Tietohallinto vastaa tietoteknisestä tietoturvasta. Tietohallinto vastaa ICT-infrapalveluiden kehittämisestä, toimivuudesta ja tuesta sekä niihin liittyvistä hankinnoista. Tietohallinnossa työskentelee 90 ICT-alan ammattilaista. Toimipaikkamme on Itä-Pasilassa, Helsingissä.

Tulliin haetaan turvallisuusverkon (TUVE) palvelualueelle palveluvastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Etsimme Tullin tietohallinnon Alustat-ryhmään tiimipelaajaa, joka haluaa perehtyä uuteen palvelualueeseen ja ottaa vastuuta selkeästä palvelukokonaisuudesta. Arvostamme ICT-infrapalveluiden osaamista ja kiinnostusta turvallisuusverkon (TUVE) ratkaisujen ja palvelujen kehittämiseen. Tärkeintä on, että haluat tulla mukaan luomaan ja kehittämään Tulliin hyvin toimivaa turvallisuusverkon palvelujen kokonaisuutta.

TUVE-palveluvastaavan palvelusalkkuun kuuluvat turvallisuusverkon tietojärjestelmät, käyttöpalvelut, päätelaitteet (työasemat, puhelimet, tulostimet), tietoliikenne- ja viestintä sekä tietoturvapalvelut. Tehtävä on uusi ja vahvistaa Tullin tietohallinnon tarjoamia ICT-loppukäyttäjäpalveluja.

Palveluvastaavan tehtäviin kuuluu

 • yhteistyö Valtorin ja Tullin turvallisuusverkon asiantuntijoiden sekä Tullissa turvallisuusverkon palveluja hyödyntävien tahojen kanssa
 • uusien palvelujen käyttöönoton suunnittelu ja koordinointi: aikataulun, sisällön, laajuuden ja vaiheistuksen suunnittelu tullitoiminnan tarpeet huomioiden
 • palvelujen sovittaminen Tullin ympäristöön – hyötyjen ja muutosvaikutusten tunnistaminen
 • palvelujen kehittäminen ja testaus Valtorin asiantuntijoiden ja Tullin liiketoiminnan kanssa
 • ratkaisujen hakeminen Valtorin asiantuntijoiden ja Tullin liiketoiminnan kanssa
 • palvelujen ohjaus, dokumentointi, laadun seuranta, kustannusseuranta ja budjetointi
 • turvallisuusverkon käyttäjien tukeminen ja ohjeistaminen Tullissa.

Hakijalta odotamme

 • kokemusta toimimisesta ICT-infrapalvelujen hallinnan ja kehittämisen parissa toimittajan tai asiakkaan organisaatiossa
 • kokemusta uusien palvelujen käyttöönoton suunnittelusta ja käyttöönoton koordinoinnista
 • kokemusta yhteistyöstä asiakkaan ja ICT-toimittajan välillä jollakin seuraavista palvelualueista: tietojärjestelmät, käyttöpalvelut, päätelaitteet, tietoliikenneratkaisut, viestintäratkaisut tai tietoturva.

Luemme eduksi

 • Tullin ICT-infran tuntemuksen
 • Valtorin turvallisuusverkon palvelujen tuntemuksen
 • Tullin liiketoiminnan tuntemus, organisaation tuntemuksen
 • tietotekninen koulutuksen
 • tietoliikenne- ja tietoturvaosaamisen.

Työskentelypaikka on Helsinki, Pasilan virastokeskus.

Tehtävässä noudatetaan virastotyöaikaa (7 t 21 min / vrk ja 36 t 45 min / vk).

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Pirjo Heinäaro, p. 040 332 2166, pirjo.heinaaro@tulli.fi.

Tehtävän hakuaika päättyy 31.10.2019 klo 16.15. Valinnat haastatteluihin tehdään viikolla 44 ja haastattelut pidetään viikoilla 45 ja 46.

Toivomme hakemuksia palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen ensisijaisesti www.valtiolle.fi –järjestelmän kautta hakuajan päättymiseen mennessä. Tehtävän ID-tunnus on 28-1162-2019.

Hallinto-osastolle osoitetut hakemukset palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen maininnalla haettavasta tehtävästä voi toimittaa myös Tullin kirjaamoon hakuajan päättymiseen mennessä, sähköpostilla kirjaamo@tulli.fi, postitse PL 512, 00101 Helsinki, käyntiosoite Opastinsilta 12, Helsinki. Hakemuksia ei palauteta.

Tulli teettää valittavalle henkilölle huumeseulan ja turvallisuusselvityksen.

www.tulli.fi