Turvallisuusvalvoja
Senaatti-kiinteistöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020

Haluatko työskennellä Suomen moderneimmassa turvallisuuspalvelukeskuksessa? Vakaassa, vastuullisessa ja innostavassa työyhteisössä? Olemme valtionhallinnon työympäristökumppani ja kiinteistöomaisuuden haltija. Kanssamme pääset vaikuttamaan alan kehitykseen ja olet mukana luomassa työympäristöjä, joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään. 

Senaatin toimitiloihin tarjottavat turvallisuuspalvelut sisältävät mm. turvatekniikan pääkäyttö, asiantuntija-, teknologia- ja aula- ja vartiointipalveluita. Nämä palvelut ovat Senaatin nopeimmin kasvava palvelukokonaisuus, kun yhä useampi valtion virasto luottaa meihin muiden palvelujen ohella myös tilojensa turvallisuusjärjestelyissä. Olemme kehittäneet turvallisuuspalveluitamme vuosien saatossa asiakastarpeiden perusteella, ja haluamme varmistaa palveluiden korkean laadun sekä kehittymisen jatkossakin. 

Pyrimme monin eri tavoin varmistamaan, että henkilöstöllämme on edellytykset onnistua työssään. Edistämme henkilöstömme suorituskykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, yksilölliset tarpeet ja odotukset huomioiden. Liity osaavaan joukkoomme Helsinkiin.

Turvallisuusvalvojana tehtävänäsi on toimia Senaatin uudessa turvallisuuspalvelukeskuksessa. Tehtävänäsi on kiinteistöjen turvallisuuteen kohdistuvien häiriö- ja poikkeustilanteiden hallinnan tukeminen, turvallisuusvalvonta ja hälytysten käsittely sekä turvallisuusjärjestelmien pääkäyttöpalveluiden tuottaminen. Turvallisuuspalvelukeskus tulee toimimaan 24/7 -periaatteella ja työ on vuorotyötä. Keskuksen tehtävänä on varmistaa erinomaisella palveluasenteella Senaatin oman toiminnan ja asiakkaidemme toimitilojen, toiminnan ja kiinteistöjen turvallisuus sekä häiriöttömyys. 

Mielekkään työn ja ammattitaitoisten kollegojen lisäksi tarjoamme Sinulle:

 • mahdollisuuden päästä mukaan aloitusvaiheessa uuden valtionhallinnon tarpeisiin keskittyvän turvallisuuspalvelukeskuksen toimintaan
 • mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
 • uusimmat työnteon tavat ja modernit turvallisuusteknologian työvälineet 
 • näköalapaikan valtionhallinnon turvallisuustehtäviin. 

 

Turvallisuusvalvojan tehtävään hakevilta odotamme

 • voimassa oleva vartijakortti (laki yksityisistä turvallisuuspalveluista 1085 /2015)
 • turvallisuusalan ammattitutkinto tai vastaava
 • suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
 • erinomainen asiakaspalvelutaito, yhteistyötaidot sekä hyvä paineensietokyky
 • vähintään kaksi (2) vuotta työkokemusta vastaavista valvomo- tai hälytyskeskuspäivystäjän tai pääkäyttöpalveluoperaattorin tehtävistä
 • vähintään viisi (5) vuotta työkokemusta vartioimis- tai turvallisuusalalta
 • erilaisten turvallisuusjärjestelmien monipuolinen osaaminen ja käytönhallintaosaaminen.

 

Arvostamme myös toimialaan liittyvää turvallisuuskoulutusta, ruotsin ja englannin kielen taitoa sekä kiinteistö- ja toimitilaturvallisuuden tuntemusta erityisesti turvallisuusteknologian osalta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa turvallisuuspalvelukeskuksen päällikkö Pia Leivo, p. 0205 811 371 (soittoajat 13.10. klo 9-10 ja 14.10. klo 11-12).

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 21.10.2020.
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot