(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuustekniikan järjestelmäasiantuntija
Senaatti-kiinteistöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020

Haluatko työskennellä Suomen moderneimmassa turvallisuuspalvelukeskuksessa? Vakaassa, vastuullisessa ja innostavassa työyhteisössä? Olemme valtionhallinnon työympäristökumppani ja kiinteistöomaisuuden haltija. Kanssamme pääset vaikuttamaan alan kehitykseen ja olet mukana luomassa työympäristöjä, joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään. 

Pyrimme monin eri tavoin varmistamaan, että henkilöstöllämme on edellytykset onnistua työssään. Edistämme henkilöstömme suorituskykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, yksilölliset tarpeet ja odotukset huomioiden. Liity osaavaan joukkoomme Helsinkiin.

Senaatin toimitiloihin tarjottavat turvallisuuspalvelut sisältävät mm. turvallisuusjärjestelmien pääkäyttö, asiantuntija-, teknologia- ja aula- ja vartiointipalveluita. Nämä palvelut ovat Senaatin nopeimmin kasvava palvelukokonaisuus, kun yhä useampi valtion virasto luottaa meihin muiden palvelujen ohella myös tilojensa turvallisuusjärjestelyissä. Olemme kehittäneet turvallisuuspalveluitamme vuosien saatossa asiakastarpeiden perusteella, ja haluamme varmistaa palveluiden korkean laadun sekä kehittymisen jatkossakin. 

Järjestelmäasiantuntijana toimit turvatekniikan asennus- ja käyttöönottoprojekteissa asiantuntijana sekä ohjaat palveluverkostoa sekä vastaat asiakasyhteistyöstä turvallisuustekniikan käyttöönoton osalta. Asiantuntijana osallistut turvajärjestelmien (kameravalvonta-, rikosilmoitin-, paloilmoitin-, lukitus-, ja kulunvalvontajärjestelmät) määrittelyyn ja suunnitteluun käyttöönottoprojekteissa. Osallistut pääkäyttöpalveluiden ja standardin SFS-EN 50518:2019 mukaisen hälytyskeskuksen järjestelmien käyttöönotto- ja kehittämisprojekteihin.

Mielekkään työn ja ammattitaitoisten kollegojen lisäksi tarjoamme Sinulle:

 • joustavat työajat ja uusimmat työnteon tavat
 • mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
 • tietotyötä tukevan työympäristön
 • modernit turvallisuusteknologian työvälineet 
 • mahdollisuuden vaikuttaa valtionhallinnon kehitykseen.

 

Järjestelmäasiantuntijan tehtävään hakevalta odotamme

 • erinomaista asiakaspalvelu, asiakasyhteistyö ja viestintä osaamista
 • kokemusta turvallisuusteknologien käyttöönotto- ja kehitysprojekteista sekä hallinnoimisesta
 • syvää osaamista useista tietoteknisistä- ja turvallisuusjärjestelmistä sekä järjestelmädokumentaation tuottamisesta
 • osaamista tietoliikenneverkoista 
 • taitoa omaksua uutta tietoa nopeasti ja käyttää sitä työtehtäviensä hoitamisessa
 • hyviä tiimityöskentelytaitoja, proaktiivista otetta ja vahvaa näkemystä turvallisuusteknologian kehittämisestä valtionhallinnon tarpeita vastaavaksi
 • suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, erinomaista englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
 • soveltuvaa opistotasoista koulutusta (tekninen, turvallisuus tai kaupallinen) 
 • kolme (3) vuotta työkokemusta vastaavista tehtävistä.

 

Arvostamme myös ymmärrystä valtionhallinnon sekä kiinteistö- ja toimitilaturvallisuuden tuntemusta erityisesti turvallisuusteknologian osalta sekä julkishallinnon tila- ja tietoturvallisuutta ohjaavista standardeista (VAHTI ja KATAKRI). 

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan työskentelemään modernissa työympäristössä. Työvälineiksi tarjoamme alan parhaat järjestelmät ja turvallisuusteknologian. 

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys ja turvasuojaajan kortti haetaan työsuhteen alkaessa.

Lisätietoja tehtävästä antavat tuotepäällikkö Eero Seppä, p. 0205 811 346 (soittoajat 13.10. klo 9-10 ja 16.10. klo 10-11 sekä turvallisuuspalvelukeskuksen päällikkö Pia Leivo, p. 0205 811 371 (soittoaika 14.10. klo 10-11).

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 21.10.2020.