(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuussuunnittelija
Stara

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on pitää huolta Helsingistä, Suomen pääkaupungista. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme kesäksi turvallisuussuunnittelijaa Staran henkilöstöyksikköön. Tule pitämään kanssamme huolta suuresta henkilöstöstämme, jolla on näkyvä rooli toimivan kaupungin rakentajana!

Mitä teet?

Tehtävässäsi avustat turvallisuus- ja työsuojelupäällikköämme. Toimit hänen kesälomasijaisenaan työsuojeluasioissa. Teet myös työturvallisuustilastointia ja analysoit tuloksia. Käytössämme on Työsuojelupakki-järjestelmä, jonka ylläpito ja tukitehtävät kuuluvat myös toimenkuvaasi. Pääset osallistumaan työturvallisuusohjeiden laatimiseen sekä kemikaaliturvallisuuden kehittämiseen.

Kuka olet?

Olet turvallisuusalan opiskelija. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot sekä vastuullinen työskentelyote.

Työsuhteen aloitus 1.5. tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen kesto kahdesta kolmeen kuukauteen. Kerrothan hakemuksessasi, milloin voit aloittaa ja mihin asti voit työskennellä.

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tarjoamme mukavan työyhteisön sekä monipuolisia ja haastavia työtehtäviä.

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Perehdytämme henkilöstön hyvin ja olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.