(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuussuunnittelija
Sweco Industry

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Haemme Tampereelle
TEOLLISUUDEN TURVALLISUUSSUUNNITTELIJAA

toimimaan kotimaisissa- ja kansainvälisissä teollisuusprojektien hankkeissamme. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat metsä-, energia-, kemia-, kaivos- ja metalliteollisuus. Toimit osana suunnitteluorganisaatiota erilaisten turva- ja prosessiautomaatioprojektien perus- ja toteutussuunnittelutehtävissä. Pääsääntöisesti tehtäviisi kuuluvat teollisuuden prosessien ja laitteiden turvallisuussuunnittelu sekä tekninen neuvonta. Osaamisesi kattaa myös itsenäiset suunnittelutehtävät, niiden kokonaisvaltaisen läpiviennin sekä toimimisen osana suurempaa projektiryhmää.

Meillä työskentely
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Tehtävässä menestymiseen vaaditaan soveltuvaa koulutusta (DI, Ins, Tekn.), sitoutuneisuutta ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme taitavaa, systemaattiset toimintatavat omaava kokonaisuuksien hahmottajaa joka kommunikoi selkeästi. Kommunikointi projekteissa tapahtuu suomeksi ja englanniksi. Muu kielitaito katsotaan sinulle eduksi, sillä tehtävä vaatii valmiutta matkustamiseen. Voit olla myös urallasi eteenpäin haluava suunnittelun ammattilainen.

Lisäksi arvostamme:
- Suunnittelu- ja/tai projektityökokemusta
- Autocad, CADS, sistema, exSILentia
- Standardien 61508 ja 61511 tunteminen katsotaan eduksi
- Halua oppia uutta ja kehittää osaamistaan
- Tiimityöskentelytaitoja
- Positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta
- Oma aloitteisuutta ja vastuunottokykyä

Hakeminen
Hakuaika päättyy 5.11.2018. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevan hae paikkaa -painikkeen kautta. Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.