(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuuspalveluiden palvelupäällikkö
Senaatti-kiinteistöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Oletko sinä Senaatin uusi turvallisuuspalveluiden palvelupäällikkö?

Senaatti-kiinteistöjen turvallisuusyksikössä Helsingissä on paikka turvallisuuden huippuammattilaiselle. Miksi sen pitäisi kiinnostaa juuri sinua?

  1. Vastaat osaltasi Suomen valtionhallinnon asiakkaiden työympäristöjen ja kiinteistöjen turvallisuudesta. Kohteet ja asiakkuudet ovat vaativia – ja siksi työssä onnistumisen tunteet takuulla palkitsevat. Työlläsi on merkitystä.
  2. Työtäsi tukee vastuullinen, viihtyisä ja innostava työyhteisö. Me varmistamme, että henkilöstöllämme – kuten myös asiakkaillamme – on aina parhaat edellytykset onnistua työssään. 
  3. Olet mukana kehittämässä Senaatin turvallisuuspalveluita. Omalla panoksellasi vaikutat koko alan kehitykseen. Varmistat hyvällä asenteellasi palvelujemme korkean laadun sekä kiinteistöjen turvallisuuden ja häiriöttömyyden.

Senaatti-kiinteistöt tarjoaa valtionhallinnon asiakkailleen toimitiloihin liittyviä turvallisuuspalveluita, jotka sisältävät mm. asiantuntijapalveluita, teknologiapalveluita sekä aula- ja vartiointipalveluita.

Turvallisuuspalvelupäällikkönä tuet ja kehität Senaatti-kiinteistöjen Etelä-Suomen alueen turvallisuuspalveluiden ylläpidon aikaista toimintaa yhteistyössä muiden senaattilaisten kanssa. Tehtävässäsi vastaat turvallisuuspalveluiden sopimisesta, turvallisuuspalvelutuotannosta, sen organisoinnista sekä palveluiden ja teknisten kokonaisuuksien kilpailuttamisesta ja laadusta. Osallistut alueen palvelutuottajien toimintatapojen ohjeistamiseen, kouluttamiseen ja valvontaan sekä ohjaat turvallisuuspalveluihin liittyvää toimittajaverkostoa yhdessä kiinteistöpäälliköiden kanssa.

Lisäksi osallistut Senaatin organisaatioturvallisuuden varmistamiseen ja kehittämiseen (koulutus, ohjeistaminen, tarkastaminen) ja varautumissuunnitteluun (jatkuvuus- ja toipumissuunnittelu, häiriö- ja poikkeustilanneohjeistus).  

Hae meille turvallisuuspalveluiden palvelupäälliköksi, jos sinulla on

  • soveltuva korkeakoulu- tai AMK-tutkinto 
  • turvallisuusteknologiaan liittyvää vahvaa asiantuntijuutta 
  • riskienhallintaan ja organisaatioturvallisuuteen liittyvää asiantuntijuutta
  • turvallisuuteen liittyvän lainsäädännön tuntemusta/opintoja/kursseja 
  • näyttöä projektienhallintaosaamisesta 
  • hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö ja esiintymistaidot sekä hyvä paineensietokyky
  • asiakas- ja ratkaisukeskeinen sekä aikaansaava toimintatyyli.

Arvostamme kiinteistö- ja toimitilaturvallisuuden tuntemusta, kokemusta palveluprosesseista sekä ruotsin ja englannin kielen taitoa. Hallitsethan tavanomaisimmat toimisto- ja tietojärjestelmät ja kykenet omaksumaan uudet järjestelmät nopeasti.  

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). 

Lisätietoja tehtävästä antaa valmiuspäällikkö / turvallisuuspalveluryhmän päällikkö Tapio Tähtinen, p. 0205 811 325 (soittoajat 29.1. klo 12-14 ja 2.2. klo 12-14).
Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 7.2.2021.