(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuuspäällikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2020

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Kuntademokratia
Kaupunkiturvallisuus

Asematie 7, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 04.01.2021 - 


Haemme Vantaan kaupungille turvallisuuspäällikköä. Turvallisuuspäällikkönä vastaat Suomen kansainvälisimmän lentokenttäkaupungin ja Vantaan kaupunkikonsernin varautumisen ja jatkuvuudenhallinnan kehittämisestä sekä valmius- ja turvallisuussuunnittelun ohjeistuksesta ja ohjaamisesta. Turvallisuuspäällikkönä toimit kaupunkiturvallisuuden tiimin esimiehenä sekä kaupungin johdon ja toimialojen turvallisuusasiantuntijana ja -kouluttajana osallistuen myös merkittävimpien häiriötilanteiden hoitamiseen. 

Kaupunkiturvallisuuden tiimi on uusi kaupunkitasoisia turvallisuusasioita koordinoiva yksikkö, joka ylläpitää kaupunkiturvallisuuden tilannekuvaa sekä ohjaa kaupungin varautumista ja paikallista turvallisuussuunnittelua kehittäen turvallista ja kriisinkestävää Vantaata. Tiimi toimii tiiviissä yhteistyössä kaupungin toimialojen, liikelaitosten, konserniyhtiöiden, viranomaisten, muiden kaupunkien ja kuntien sekä järjestöjen ja asukkaiden kanssa. Vantaan kaupunki on mukana myös pohjoismaisessa yhteistyössä.

Turvallisuuspäällikkönä tehtäviisi kuuluvat muun muassa kaupungin johtokeskus- ja häiriötilannejohtamisvalmiuden ylläpito, henkilövarausten, varautumiskoulutuksen, valmiusharjoitusten ja viranomaisyhteistyön suunnittelu ja koordinointi. Toimit turvallisuuteen ja varautumiseen liittyvissä työ- ja ohjausryhmissä Vantaalla, pääkaupunkiseudulla ja Suomessa.

Edellytämme käytännön kokemusta kaupunkiturvallisuuden tai varautumisen alan asiantuntija ja/tai esimiestehtävistä.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta varautumisen, jatkuvuudenhallinnan ja viranomaisyhteistyön tehtävistä sekä ymmärrystä suuren kaupungin turvallisuusjohtamisesta ja kokonaisvaltaisesta riskienhallinnasta.  Toivomme sinulta oma-aloitteellisuutta, kykyä suurten kokonaisuuksien hahmottamiseen sekä hyvää kirjallisen ja suullisen ilmaisun taitoa sekä  esiintymis-, koulutus- ja vuorovaikutustaitoja. 

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.


Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 4516,43 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Hallintojohtaja

Ormio Hanna

040 582 6554

hanna.ormio@vantaa.fi

Turvallisuuspäällikkö Lauri Holappa, lauri.holappa@vantaa.fi, 040 867 3100, tavoitettavissa toimistoaikanaVantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.