Turvallisuuspäällikkö
Savon koulutuskuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ HAKEE TURVALLISUUSPÄÄLLIKKÖÄ!

Turvallisuuspäällikön tehtävänä on luoda ja vahvistaa turvallisuuskulttuuria Savon koulutuskuntayhtymässä. Tarkoituksena on varmistaa henkilöstön ja opiskelijoiden turvallisuus. Turvallisuuspäällikkö vastaa turvallisuusosaamisesta ja perehdyttämisestä sekä niiden kehittämisestä oppilaitosympäristössä. Turvallisuuspäällikön tehtävä on toimia kuntayhtymän suojelujohtajana ja valmiuspäällikkönä vastaten myös turvallisuuteen liittyvästä yhteydenpito eri viranomaisten ja toimijoiden kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työkentän, jossa pääset haastamaan itseäsi uudistuvassa organisaatiossamme. Meillä pääset mukaan moniammatilliseen ja kannustavaan työyhteisöön, jossa mahdollistetaan henkilöstön jatkuva itsensä kehittäminen.  Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia mm. etätyömahdollisuudella, henkilöstötapahtumilla, sekä ePassi-eduilla kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointipaikkoihin.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset laajojen kokonaisuuksien yhtäaikaista hallintaa, hyvää paineensieto- ja yhteistyökykyä. Sinulla on myös hyvät kirjalliset ja tietotekniset taidot, palveluhenkisyyttä, sekä halua opastaa ja kouluttaa muita. Odotamme sinulta sosiaalisten tilanteiden hallintaa sekä hyviä ihmissuhde- ja kommunikaatiotaitoja.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä riittävää turvallisuusjohtamisen ja -osaamisen koulutusta. Kokemus turvallisuusjohtamisesta oppilaitosympäristössä, tietoturva-asioiden sekä alan lainsäädännön tuntemus katsotaan eduksi.

Työ alkaa 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan. Virka täytetään toistaiseksi voimassa olevana ja palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun hakijan tulee esittää terveydentilaa koskeva hyväksyttävä selvitys. Henkilölle tehdään suppea turvallisuustarkastus.

Osana valintaprosessia toteutetaan soveltuvuusarviointi valituille hakijoille.

Hakemukset turvallisuuspäällikön virkaan pyydämme toimittamaan 31.5.2020 klo 23.59 mennessä. Hakemukseen tulee liittää työ- ja opintotodistukset, sekä mahdollinen ansioluettelo. Tehtävää haetaan hakuajan puitteissa Kuntarekry -järjestelmän kautta.

Lisätietoja:
Heikki Helve, kuntayhtymän johtaja 044 785 3050 heikki.helve@sakky.fi
Pia Nissinen, työhyvinvointiasiantuntija, työsuojelupäällikkö  044 785 3532 pia.nissinen@sakky.fi

Palkkaus: KVTES / Palkkatoive

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1361601
  • Tehtäväalue: Muu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio
  • Lisätietoja antaa: Heikki Helve, kuntayhtymän johtaja 044 785 3050 heikki.helve@sakky.fi ja Pia Nissinen, työhyvinvointiasiantuntija, työsuojelupäällikkö 044 785 3532 pia.nissinen@sakky.fi