(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuuspäällikkö
Oy Essity Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Haemme

TURVALLISUUSPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Essityn Nokian pehmopaperitehtaan turvallisuusasioista vakituiseen työsuhteeseen. Tehtaallamme Nokialla työskentelee noin 200 henkilöä ja kestävän kehityksen edistäminen ja turvallisuus ovat tärkeä osa toimintaamme. Olemme myös savuton työpaikka.

Työtehtäviin kuuluu:

Turvallisuuspäällikkönä tehtäviisi kuuluu tehtaan turvallisuuskulttuurin edelleen kehittäminen olemassa olevasta hyvästä tasosta, jossa perusasiat ovat kunnossa. Lisäksi toimintamalliemme jatkuvaa parantamista Essityn turvallisuusperiaatteiden mukaisesti yhteistyössä konsernin turvallisuusorganisaation ja viranomaisten kanssa. Osallistut vaaratilanne- ja tapaturmatutkintoihin sekä huolehdit paikallisesta turvallisuusraportoinnista. Tuet ja edistät tehtaan esimiehiä ja henkilöä turvallisuustavoitteiden toteutumisessa.

Mitä odotamme sinulta?

Henkilönä, sinulla on luontainen kyky ja kokemus vaikuttaa ihmisten turvallisuuskäyttäytymiseen ja toimia roolimallina turvallisuusasioissa. Lisäksi työskentelyotteesi on aloitteellinen, yhteistyökykyinen ja saat tuloksia aikaan. Toivomme sinulta käytännönläheistä työskentelytyyliä, mutta kuitenkin näkemystä ja kokemusta työturvallisuusjohtamisesta.  Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja aikaisempaa työkokemusta prosessiteollisuuden turvallisuustehtävistä, lisäksi tunnet hyvin työturvallisuuslain. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä omaat hyvät tietotekniset valmiudet.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kannattavassa ja kansainvälisessä hygienia- ja terveysliiketoiminnassa, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi turvallisuusjohtamisessa. Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi tehtaanjohtaja Heikki Mustaniemi puh. 040 527 3614. Mikäli kiinnostuit paikasta niin lisääthän CV:n ja hakemuskirjeen palkkatoiveineen sähköiseen hakujärjestelmään viimeistään 24.5. mennessä.

Together, we are improving lives, every day.

Working at Essity is not just a career; it is a chance to directly make the world a healthier, more hygienic and safer place. With impactful innovations coupled with sustainable solutions, we strive to reach more people every year with the necessary and essential solutions for well-being.

Application End Date:

24 toukokuuta 2020