(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuuspäällikkö
Stora Enso

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Turvallisuuspäällikkö

Tavoitteemme on, että jokainen meistä pääsee työpäivän jälkeen terveenä ja turvallisesti kotiin. Haemme nyt turvallisuuspäällikköä Varkauden tehtaallemme. Vastuualueeseesi kuuluvat Varkauden pakkauskartonkitehtaan sekä siihen liittyvän kunnossapitoyksikön toiminnot. 
 
Turvallisuuspäällikkönä tehtäväsi on laaja sisältäen turvallisuuskulttuurin kehittämistä, toimintamalliemme jatkuvaa parantamista sekä esimiesten ja henkilöstömme sparraamista ja tukemista.

Mitä meillä on tarjota sinulle? 
Arvomme ”Johda” ja ”Toimi oikein” ohjaavat toimintaamme: näytämme esimerkkiä ja johdamme liiketoimintaamme vastuullisesti. Uskallamme tehdä aloitteita ja kysyä jatkuvasti itseltämme, mitä voisimme tehdä enemmän tai paremmin. Tarjoamme hienon mahdollisuuden tulla kehittämään turvallisuuskulttuuriamme isossa prosessiteollisuuden yksikössä ja samalla kehittymään myös itse. Tehtävässä tukenasi ovat globaalin konsernin osaaminen sekä koko yritysjohdon vahva sitoutuminen. 

Terveiset tulevalta esimieheltäsi ja tiimiltä  
Katso videoterveiset osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=X13XbL3SMkk

Oletko etsimämme henkilö? 
Odotamme sinulta näyttöä tuloksekkaasta työturvallisuusjohtamisesta ja muutoshankkeista. Riittävä työturvallisuuskokemus prosessiteollisuudessa auttaa sinua onnistumaan tehtävässä. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä hyvät tietotekniset valmiudet. Tunnet turvallisuustyössä käytettävät keskeiset menetelmät. Olet myös perehtynyt inhimillisiin turvallisuustekijöihin. Lisäksi kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielillä.
 
Työskentelyotteeltasi olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja tuloshakuinen. Hoidat projekteja systemaattisesti ja sinulla on kyky viedä vastuullasi olevat asiat maaliin. Tehtävässä menestyminen vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aktiivisen luovaa ja läsnäolevaa otetta.

Lisätietoja 
Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 16.2.2020 mennessä. Henkilöstöpäällikkö Juha Nissilä, puh. 040 513 2257, vastaa mielellään kysymyksiisi liittyen avoimeen tehtävään. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset voit osoittaa rekrytointispesialisti Tiina Valannolle, puh. 050 518 5564, tiina.valanto@storaenso.com. 
 
Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti. 

Packaging Materials -divisioona pyrkii maailman johtavaksi kiertotalouden toimijaksi tuottaen korkealaatuista, ensi- ja kierrätyskuitupohjaista kartonkia. Autamme asiakkaitamme ja kuluttajabrändejä valitsemaan parhaan pakkausmateriaalin ja korvaamaan fossiilisia materiaaleja uusiutuvilla ja kierrätettävillä vaihtoehdoilla, joilla on alhainen hiilijalanjälki ja jotka vastaavat ympäristötietoisten kuluttajien vaatimuksiin. Laaja valikoima barrier-päällysteitä lisää mahdollisuuksia suunnitella ja optimoida kuluttaja- ja teollisuuspakkauksia monenlaisiin, vaativiin käyttökohteisiin.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Konsernin palveluksessa on noin 26 000 henkilöä yli 30 maassa. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 10,5 miljardia euroa. 

Uskomme, että monimuotoisuus vahvistaa kilpailukykyämme ja tiimit, jotka koostuvat erilaisista ihmisistä, antavat meille mahdollisuuden tutkia erilaisia näkökulmia ja haastaa ajattelutapaamme johtaen osaltaan parempaan päätöksentekoon. Pyrimme aktiivisesti lisäämään tasa-arvoa ja monimuotoisuutta työpaikoilla ja olemmekin siksi iloisia nähdessämme myös hakijoiden osallistuvan tähän. 

Seuraa meitä   
Instagram @storaensoworld 
Facebook www.facebook.com/storaenso/ 
LinkedIn www.linkedin.com/company/stora-enso/