(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuuspäällikkö
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Metsä Group investoi vahvasti Suomeen. Äänekosken biotuotetehtaan valmistumisen jälkeen olemme käynnistäneet hankesuunnittelun uudesta biotuotetehtaasta Kemiin ja mäntysahan rakentamisesta Raumalle. Toteutuessaan molemmat tehtaat ovat alansa moderneimpia tuotantolaitoksia.

Vahvistamme Kemin biotuotetehtaan hanketiimiämme ja haemme nyt Kemiin

TURVALLISUUSPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Ota haltuun uusi, innostava työ


Sinulla on nyt mahdollisuus päästä mukaan ainutlaatuiseen, maailmanluokan hankkeeseen tekemään metsäteollisuuden historiaa. Turvallisuuspäällikön tehtävässä kehität, ylläpidät ja seuraat projektin turvallisuustoimintaa Metsä Groupin turvallisuusperiaatteiden mukaisesti. Laadit ja ylläpidät projektin turvallisuusasiakirjat ja -ohjeet yhteistyössä konsernin turvallisuusorganisaation sekä viranomaisten kanssa. Vastaat turvallisuuskoulutusten suunnittelusta ja järjestämisestä. Edistät ja tuet turvallisuustavoitteiden toteutumista sekä erinomaisen turvallisuuskulttuurin luomista. Vastaat vaaratilanne- ja tapaturmatutkinnoista sekä projektin turvallisuusraportoinnista.

Mitä odotamme sinulta?

Turvallisuus on sinulle sydämen asia. Olet proaktiivinen, järjestelmällinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai työturvallisuusalan korkeakoulututkinto ja kokemusta teollisuuden tai rakennusprojektien turvallisuustehtävistä. Lisäksi kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Miksi Metsä?

Meitä yhdistää paitsi ura Metsässä, myös aito ylpeys omasta työstä ja arvot, jotka on helppo allekirjoittaa. Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä.

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Projektijohtaja Jari-Pekka Johansson (p. 040 830 4432) kertoo mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille. Tavoitat Jari-Pekan parhaiten 28.11.2019 klo 9-11 ja 3.12.2019 klo 9-11.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 8.12.2019 asti. Menestystä hakuun!