(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuuspäällikkö
Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Hakuaika: 27.9.2019 – 18.10.2019
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työn luonne: Kokoaikatyö

Tehtävän kuvaus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme TURVALLISUUSPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen virkaan yhtymän turvallisuusyksikköön, Lahteen.

Turvallisuuspalvelut -yksikön tehtävänä on ammattitaidon ja asiantuntijuuden kautta kehittää ja ylläpitää Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän kokonaisturvallisuutta. Turvallisuuspalveluiden keskeisiä turvallisuuden vaikutusalueita asiantuntijuuden kautta ovat kiinteistö- ja toimitilaturvallisuus, henkilöstöturvallisuus, palo- ja pelastustoiminta sekä jatkuvuuden hallinta ja varautuminen.

Turvallisuuspäällikkönä toimit yhtymän turvallisuusyksikön esimiehenä, vastaten yhtymän kiinteistö- ja henkilöturvallisuudesta, niihin liittyvien turvallisuusasioiden kehittämisestä ja turvallisuussuunnitelmien ajantasaisuudesta sekä yhteistoiminnasta eri viranomais- ja yhteistyötahojen kanssa. Toimit myös yhtymän helikopterikentän päällikkönä.

Mikäli omaat monipuoliset tietotekniset valmiudet sekä hyvät esiintymis-, viestintä- ja yhteistyötaidot, saatat olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, huipun työyhteisön ja erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen.

Edellytämme sinulta yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa sekä kokemusta turvallisuusasioiden hoidosta. Valintaprosessin yhteydessä hakijoille tehdään turva- ja huumeselvitys.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus jo tänään ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: Voit esittää palkkatoiveen
Työavain: PHHYKY-14-71-19

Yhteystiedot

Tulosaluejohtaja Kari Ratala
puh. 044 719 5552