(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuuspäällikkö
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua. Haemme nyt kehitysorientoitunutta

 

TURVALLISUUSPÄÄLLIKKÖÄ

 

Tehtävässä olet vahvasti mukana kehittämässä L&T:n turvallisuuskulttuuria ja toimit turvallisuuden asiantuntijana.

Olet osa L&T:n Riskienhallinta- ja kiinteistöorganisaatiota ja samalla työskentelet tiiviissä yhteistyössä toimialojen turvallisuuspäälliköiden kanssa. Pääset työskentelemään erilaisten turvallisuuteen liittyvien tehtävien kanssa monimuotoisessa toimintaympäristössä.

 

Työssäsi vastaat myös sertifioitujen laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjärjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä sekä vaatimusten mukaisuudesta. Pääset myös vetämään itsenäisesti erilaisia turvallisuuteen liittyviä projekteja yhdessä liiketoimintojen ja muiden keskitettyjen toimintojen kanssa.

 

Tartut haasteisiin päättäväisesti ja ratkaisuhakuisesti, kykenet kehittämään toimintaa itsenäisesti ja saamaan aikaan tuloksia. Sinulla on kyky toimia matriisiroolissa sekä johtaa projekteja ja hallitset erilaiset auditoinnit sekä myös keskeiset standardit ja sertifioinnit. Olet suorittanut tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon ja ansainnut kannuksesi turvallisuuden parissa.

 

Etsimämme henkilö on avoin ja mutkaton tyyppi, joka tarttuu toimeen. Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja analyyttistä ajattelua. Liikkuva työ ei ole sinulle ongelma ja työskentelykieli vaihtuu lennossa suomesta englanniksi niin kirjallisesti kuin suullisestikin.

 

Tunnistitko itsesi? Älä enää siis mieti, vaan ilahduta meitä hakemuksellasi!

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. Meillä pääset tekemään monipuolisesti töitä eri EHSQ-projektien parissa. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä!

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 6.10. mennessä. Lisätietoja voit kysellä 25.9. klo 16-17 ja 1.10. klo 15-16 välisenä aikana, Riskienhallinta- ja kiinteistöjohtaja Tuomo Tikanderilta p. 050 385 8423.