(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuuspäällikkö
Leijona Catering Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019

Oletko sinä hakemamme yritysturvallisuuden huippuosaaja?

Nyt on tarjolla näköalapaikka leijonalaumaamme!

Haluamme olla luotettavin ja paras kumppani asiakkaillemme. Toimimme erilaisissa ja ainutlaatuisissa toimintaympäristöissä ja haluamme olla edelläkävijöitä siinä, että turvallisuus on osa yrityskulttuuriamme.  Tule joukkoomme kehittämään Leijonaa entistäkin vastuullisemmaksi toimijaksi.

Haemme päätoimipaikallemme Kuopioon turvallisuuspäällikköä.

Oletko kartuttanut kokemustasi yritysturvallisuuden johtamisessa? Oletko saanut urapolullasi onnistumisia turvallisuuskulttuurin kehittämisessä? Haluatko haastaa itsesi ja oletko valmis astumaan vaativiin ja monipuolisiin turvallisuuspäällikön saappaisiin?

Jos vastasit kyllä, niin nyt sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan Leijonan kokonaisturvallisuuden kehittämiseen.

Tehtäviisi kuuluu toteuttaa strategiamme mukaisia tehtäväkokonaisuuksia ja kehittää yritysturvallisuuden osa-alueita vastaamaan tulevaisuuden tarpeitamme. Vastuullesi kuuluu yrityksen kokonaisturvallisuuden suunnittelu ja kehittäminen sekä turvallisuutta parantavien kehittämistoimenpiteiden toteuttaminen yhteistyössä henkilöstömme kanssa. Vastaat valmiuteen ja liiketoiminnan jatkuvuuden turvaamiseen liittyvistä kokonaisuuksista. Toimit valmiussuunnittelijan esimiehenä sekä turvallisuus- ja valmiustiimin operatiivisen toiminnan koordinaattorina. Osallistut turvallisuusstrategiamme luomiseen ja kehitystoimenpiteiden suunnitteluun sekä toteuttamiseen. Lupaamme, että meillä saat olla monessa mukana.

Toivomme sinulta osaamista turvallisuuskoulutusten ja henkilöstön turvallisuusosaamisen kehittämisestä. Tehtävässäsi huolehdit, että henkilöstömme saa päivittäisiä työkaluja vastuulliseen ja turvalliseen työskentelyyn. Odotamme sinulta aiempaa näyttöä ja kokemusta yritysturvallisuuden tehtäväkokonaisuuksien vastuullisesta hoitamisesta sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Toivomme sinulta kykyä sitoutua työhösi ja halua jakaa sekä kehittää osaamistasi muuttuvissa tilanteissa. Työssäsi tarvitset erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä olet kiinnostunut henkilöstömme ja asiakkaidemme tarpeista. Asioit sujuvan suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä. Hallitset työssäsi tarvittavat työvälineet sekä ohjelmistot (MS Office –ohjelmat). Työ edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Leijonalla sinua odottaa ammattitaitoinen kollegajoukko, joka tekee työtään palolla ja yhteisen tekemisen meiningillä. Liittyisitkö laumaamme?

Työpaikka sijaitsee Kuopiossa. Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Valitulta henkilöltä edellytetään hyväksytty turvallisuusselvitys.