(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuuspäällikkö
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Vahvistamme Rauman sahan hanketiimiämme ja haemme nyt TURVALLISUUSPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Ota haltuun uusi, innostava työ


Turvallisuuspäällikkönä tehtävänäsi on projektin turvallisuustoiminnan kehittäminen, ylläpito ja seuranta Metsä Groupin turvallisuusperiaatteiden mukaisesti. Laadit ja ylläpidät projektin turvallisuusasiakirjat ja - ohjeet yhteistyössä konsernin turvallisuusorganisaation sekä viranomaisten kanssa. Vastaat turvallisuuskoulutusten suunnittelusta ja järjestämisestä. Edistät ja tuet turvallisuustavoitteiden toteutumista sekä erinomaisen turvallisuuskulttuurin luomista. Vastaat vaaratilanne- ja tapaturmatutkinnoista sekä projektin turvallisuusraportoinnista.

Mitä odotamme sinulta?

Haluat päästä ainutlaatuiseen ja maailmanluokan hankkeeseen mukaan tekemään sahateollisuuden historiaa. Olet proaktiivinen, järjestelmällinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen ja/tai työturvallisuusalan korkeakoulututkinto. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Sinulla on kokemusta turvallisuustehtävistä teollisuudessa tai rakennusprojekteissa. Turvallisuus on sinulle sydämen asia.

Miksi Metsä?

Meitä yhdistää paitsi ura Metsässä, myös aito ylpeys omasta työstä ja arvot, jotka on helppo allekirjoittaa. Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä.

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Projektijohtaja Harri Haapaniemi (p. 0500 361 632) ja projektipäällikkö Maija Perävainio (p. 040 510 3304) kertovat mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille.
 

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 28.5.2019 asti. Onnea hakuun!