TURVALLISUUSPÄÄLLIKKÖ
Stara

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on pitää huolta Helsingistä, Suomen pääkaupungista. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme turvallisuuspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Staran hallinnon henkilöstötiimiin. Toimit myös työsuojelupäällikkönä Starassa. Tule pitämään huolta suuresta henkilöstöstämme, jolla on näkyvä rooli toimivan kaupungin rakentajana.

Mitä teet?

Johdat ja kehität kokonaisvaltaisesti Staran työturvallisuuskulttuuria ja työmaiden turvallisuutta yhteistyössä johdon, tuotannon ja työterveyshuollon kanssa. Tavoitteena on varmistaa myönteinen kehitys kohti tavoitettamme, joka on nolla tapaturmaa.

Asetat työturvallisuuden parantamisen vuositavoitteet, mittaat niiden toteutumista ja raportoit tuloksista. Olet johdon strateginen kumppani työturvallisuusasioissa.

Johdat turvallisuuden ohjeistusten, käytäntöjen ja työkalujen kehittämistä sekä viet niitä sitkeästi osaksi arjen työtä. Viestit taitavasti erilaisissa verkostoissa ja edistät siten turvallista työkulttuuria Starassa. Neuvot ja koulutat esimiehiä työsuojeluasioissa.

Työsuojelupäällikön roolissasi huolehdit työsuojelun yhteistoiminnan järjestämisestä ja kehittämisestä. Olet perehtynyt työsuojelua koskevaan lainsäädäntöön.

Vastaat varautumisen ja valmiussuunnittelun kokonaisuuksista Starassa.

Kuka olet?

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, alan työkokemusta ja näyttöjä vastuullisista turvallisuustehtävistä.  

Ajattelet strategisesti, toimit oma-aloitteisesti ja sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Tartut toimeen ja saat asiat tapahtumaan.

Eduksesi luetaan aiempi kokemus tekniseltä alalta.

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän Helsingin omassa palvelutuotannossa. Me teemme Helsingistä yhä toimivamman ja viihtyisämmän.

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä.  Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään. Saat myös Suomen suurimman työnantajan, Helsingin kaupungin, henkilöstöedut.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa pe 17.5. klo 9-11 ja pe 24.5. Klo 14-15 henkilöstöpäällikkö Tommi Majanen. Täytä hakemuksesi palkkatoivomuksen kera 29.5. klo 16 mennessä Helsingin kaupungin rekrytointipalvelun sivulla www.helsinkirekry.fi, työavain on 43-44-19.

Henkilöstöpäällikkö Tommi Majanen, puh. 09 310 39270, tommi.majanen@hel.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268580
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki