(Poistunut julkaisusta)

TURVALLISUUSPÄÄLLIKKÖ
FläktGroup Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Haluatko olla FläktGroupin turvallisen tulevaisuuden tekijä?

Haemme nyt turvallisuuspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Turkuun tai Toijalaan.

Tehtäväsi on johtaa ja kehittää yrityksemme työsuojelu- ja työturvallisuustoimintaa niin, että meillä on turvallista ja terveellistä tehdä työtä. Vastuullasi on huolehtia, että toiminta vastaa lainsäädännön ja ylimmän johdon asettamia vaatimuksia. 

Huolehdit siitä, että yhtiön työsuojelu-, palo- ja pelastusturvallisuus on asianmukaisesti hoidettu. Toimit työsuojelupäällikkönä ja vastaat työturvallisuuden kehittämisestä. Vastaat myös henkilöstön ja alihankkijoiden turvallisuuskoulutuksista, erilaisista tarkastuksista ja riskiarvioinneista.

Osallistut työterveyden ja työkyvyn ylläpitämiseen tähtäävien toimien suunnitteluun ja kehittämiseen yhdessä henkilöstöosaston ja työterveyskumppanimme kanssa. Järjestät ja koordinoit turvallisuuteen liittyviä koulutuksia.

Odotamme, että olet aidosti kiinnostunut työturvallisuuden parantamisesta ja uskot, että tavoitteemme ”nolla tapaturmaa” on saavutettavissa. Olet määrätietoinen kehittäjä ja energinen tyyppi, joka ei pienestä vastatuulesta hätkähdä. Kommunikoit vakuuttavasti viranomaisten ja muiden sidosryhmien kanssa. Ymmärrät koulutuksen ja viestinnän merkityksen turvallisuuden ja työsuojelun kehittämisen kannalta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä organisointi- ja paineensietokykyä vaativissa ja yllättävissäkin tilanteissa. Tunnistat yritysturvallisuuteen vaikuttavat tekijät ja löydät ratkaisut pulmatilanteissa. Välität ihmisistä ja teet kaiken voitavasi heidän turvallisuutensa eteen. Olet yrityksemme turvallisuuden supersankari, joka innostaa ja kannustaa henkilöstöämme tekemään turvallisuusajattelusta oleellisen osan arkipäivää ja jokaisen omaa työtä.

Sinulla on alalle soveltuva korkeakoulututkinto sekä työkokemusta vastuullisista tehtävistä esim. teollisuuden työturvallisuusprosessien ja -järjestelmien rakentamisesta, kehittämisestä ja johtamisesta. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen työnkuvan, perusteellisen perehdytyksen ja jatkuvaa koulutusta tehtäviisi. Osana alan johtavaa yritystä sinulla on mahdollisuus menestyä tehtävässäsi ja kehittyä ammattilaisena.

Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Rainer Knuts torstaina 16.5. klo 9–11 ja torstaina 23.5. klo 9–11. Soita Rainerille numeroon 040 868 3143.

Hae paikkaa viimeistään 28.5.2019 täyttämällä hakulomake verkossa.