(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuuspäällikkö
Abloy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Haemme

TURVALLISUUSPÄÄLLIKKÖÄ

Työssä hallinnoit ja koordinoit Abloyn yritys- ja tietoturvallisuuteen liittyviä kokonaisuuksia, kuten henkilö-, kemikaali-, tila- ja paloturvallisuutta. Tehtävään kuuluu myös edellä mainittujen kokonaisuuksien jatkuvuussuunnittelu sekä vastuu kiinteistöistä yhteistyössä turvallisuusorganisaation kanssa. Turvallisuuspäällikön tehtävään kuuluu myös Abloyn riskienhallinnan ja kokonaisturvallisuuteen liittyvien politiikkojen, suunnitelmien ja ohjeiden laadintaa, ylläpitoa ja toimeenpanon seurantaa itsenäisesti tai yhdessä liiketoimintojen asiantuntijoiden kanssa.

Odotamme sinulta:

  • turvallisuusalan kokemusta
  • soveltuvaa vähintään AMK-tasoista koulutusta
  • vastuualueen lainsäädännön tuntemista
  • organisointikykyä, tarkkuutta, johdonmukaisuutta ja ongelmien ratkaisukykyä
  • kykyä ja halua itsenäiseen sekä verkostomaiseen työskentelyyn yhtiön sisällä eri liiketoimintojen ja asiantuntijoiden kanssa
  • sujuvaa suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa
  • Katsomme eduksi, mikäli sinulla on kokemusta digitaalisen turvallisuuden johtamisesta

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn muuttuvassa, monipuolisessa toimintaympäristössä. Kanssamme sinulla on erinomainen mahdollisuus kehittää työn sisältöjä sekä omaa ammattitaitoasi ja osaamistasi. Raportoit tehtävässäsi tuotantojohtajalle ja kuulut Operations-yksikön johtoryhmään. Tehtävään kuuluu esimiesvastuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa COO Mikko Saastamoinen,
p. 020 599 2727, tavoitettavissa 22.–24.1. klo 12–13.

Mikäli olet etsimämme vastuullinen ja kehittämishenkinen turvallisuushallinnan ammattilainen, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 31.1.2019 mennessä:
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?15afd586&lang=fi-FI