(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuuspäällikkö
Helsingin kaupungin liikennelaitos -liikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2018

Haemme nyt HKL:n Yhteiset palvelut -yksikköön

TURVALLISUUSPÄÄLLIKKÖÄ

ohjaamaan HKL:n yksiköiden turvallisuustoimintaa. HKL:n turvallisuustoimintoihin kuuluu mm. liikenne-, kalusto-, matkustaja- ja kiinteistöturvallisuus. Turvallisuuspäällikkö toimii HKL:n turvallisuusryhmän vetäjänä. Turvallisuuspäällikkö vastaa yhteydenpidosta Liikenteen turvallisuusvirastoon. Turvallisuuspäällikkö organisoi ja kehittää pelastus- ja työsuojelutoimintaa yhdessä turvallisuuspalveluiden asiantuntevan henkilöstön kanssa. Turvallisuuspäällikkö hoitaa myös suojelujohtajan ja työsuojelupäällikön tehtäviä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaista kirjallista ilmaisua, itsenäistä työskentelyotetta, projektinhallintataitoja, hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, oma-aloitteellisuutta ja yhteistyökykyä. Haluat tehdä työsi laadukkaasti ja täsmällisesti ja olet kiinnostunut kehittämään osaamistasi. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä monipuolista perehtyneisyyttä turvallisuustoimintoihin.

Tarjoamme monipuolisen ja mielekkään tehtävän mielenkiintoisella ja kasvavalla toimialalla. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi 13.8.2018 klo 16.00 mennessä Helsingin kaupungin sähköiseen rekrytointipalveluun osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain 21-40-18 ohjaa suoraan ilmoitukseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Yrjö Judström viikolla 31 (30.7.-3.8.), puh. 050 559 1902.

HKL - Kaupungin paras liike

 

Kun matkustat metrolla, raitiovaunulla tai Suomenlinnan lautalla, käytät joukkoliikennevälinettä, jonka liikennöinnistä vastaa Helsingin kaupungin liikennelaitos eli HKL. Palveluksessamme työskentelee yli 1000 eri alojen ammattilaista. He ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä.