(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuuskoordinaattori, Etelä-Suomi
Ramirent Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Etsimme turvallisuusorientoitunutta henkilöä vahvistamaan Etelä-Suomen työmaillamme tapahtuvaa toimintaa työturvallisuusasioissa.

Turvallisuuskoordinaattorina vastaat HSE-käytäntöjen jalkauttamisesta Etelä-Suomessa työskennellen vahvassa yhteistyössä työnjohtajiemme kanssa.

Ylläpidät työturvallisuusmittareita ja varmistat yhteistyössä muun HSE-organisaation kanssa, että HSE-näkökulma huomioidaan päivittäin työmailla. Osana tiimiä vastuullesi kuuluvat HSE-asioiden sisäinen viestintä ja raportointi. Lisäksi ylläpidät HSE-ohjeistusta ja vastaat tapaturmien tutkinnoista sekä korjaavien ja ehkäisevien toimenpiteiden toteutuksesta sekä seurannasta.

Toivomme

Tehtävässä menestyäksesi pystyt itsenäiseen työhön ja sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä kokemusta rakentamisen parista.

Kommunikoit sujuvasti ja vakuuttavasti suomeksi ja englanniksi, myös kirjallisesti.

Taustaltasi olet henkilö, joka on tottunut toimimaan turvallisuus- ja ympäristöasioiden parissa ja ymmärrät myös projektimaailman.

Toimipaikkasi on Suutarilassa, mutta olet valmis matkustamaan kentällä noin puolet työajastasi Eteläisessä Suomessa (PK-seutu, Turku, Tampere, Kymenlaakso). Tarjoamme käyttöösi yrityksen auton, jolla pääset liikkumaan päivittäin.

Tarjoamme

  • mielenkiintoisen seuraavan askeleen urallasi
  • sitoutuneet kollegat hyvässä työyhteisössä
  • vastuullisen tehtävän ja mahdollisuuden kehittää sekä kehittyä
  • ison palvelualan yrityksen tuen
  • vakavaraisen ja arvostetun brändin, jonka laatuun voit luottaa
  • monipuoliset ja hyvät työsuhde-edut

Hakeminen

Kiinnostuitko? Hae työpaikkaa viimeistään 17.11.2019 mennessä rekrytointiportaalin kautta. Liitä hakemukseen CV ja palkkatoive.

Lisätietoja

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa HSEQ Manager Niklas Heikkonen 0400-422179 niklas.heikkonen@ramirent.fi