(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuusjohtaja
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Kokonaisturvallisuus on sinulle kuin henki ja elämä. Riskienhallinta on luontainen tapasi toimia ja ajatella. Sinut on keitetty monissa tietoturvallisuuden, varautumisen ja tilaturvallisuuden liemissä. Tietosuoja on lähellä sydäntäsi. Johtajana hanskaat tilanteen kuin tilanteen ja ymmärrät yhteistyöverkostojen voiman. Annat alaistesi loistaa.

Tehtävässäsi johdat viraston turvallisuustoimintoja, jonka vastuualueisiin kuuluvat varautumis- ja valmiusasiat, tilaturvallisuus, kokonaisvaltainen riskienhallinta sekä tietoturvallisuus. Kehität viraston turvallisuuskulttuuria, vastaat toiminnan vaatimuksenmukaisuudesta, kriisinjohtamisen mallista ja viraston toiminnan turvallisuudesta. Lisäksi ylläpidät ja kehität viraston kokonaisturvallisuuden tilannekuvaa. Osallistut johtoryhmän jäsenenä koko viraston johtamiseen ja kehittämiseen sekä raportoit pääjohtajalle.

Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto tai muu soveltuva tutkinto, tehtävän edellyttämä monipuolinen kokemus sekä käytännössä osoitettu johtamistaito.

Odotamme sinulta laaja-alaista turvallisuusasioiden osaamista sekä strategista näkemystä ja kykyä kehittää toimintoja muuttuvassa toimintaympäristössä. Odotamme lisäksi erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä ja halua oppia ja omaksua uutta. Tehtävässä tarvitset erinomaista suomen, hyvää englannin ja riittävää ruotsin kielen taitoa.

Arvostamme erilaisten turvallisuusviitekehysten (esim. KATAKRI, VAHTI, ISO 27001) tuntemusta, aikaisempaa kokemusta turvallisuuskriittiseltä toimialalta sekä liikennejärjestelmän ja viestintäsektorin tuntemusta.

Turvallisuusjohtaja on sopimuspalkkauksen piirissä. Liitä hakemukseesi palkkatoivomus. Virka on Traficomin yhteinen.

Virkaan valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Virkaan valittavan henkilön tulee olla Suomen kansalainen (Valtion virkamieslaki 7§).

Meillä on kehittämistä ja kehittymistä tukeva kulttuuri sekä monipuoliset henkilöstöedut. Jatkuva osaamisen kehittäminen ja työhyvinvointi ovat meille tärkeitä asioita.

Lisätietoja antaa pääjohtaja Kirsi Karlamaa, p. 0295 390 403 (tavoitettavissa parhaiten klo 11 - 12). Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi(at)traficom.fi.

Tallenna hakemuksesi 23.1.2019 klo 16.15 mennessä valtion työnhakusivustolle osoitteeseen www.valtiolle.fi (ID 31-258-2018). Voit myös toimittaa hakemuksesi meille osoitteella Liikenne- ja viestintävirasto Traficom, Kirjaamo, PL 320 (Kumpulantie 9, Helsinki), 00059 TRAFICOM. Merkitse hakemukseen ja kuoreen tunnus "Turvallisuusjohtaja, ID 31-258-2018". Hakemuksia ei palauteta.

Palvelussuhteen alussa voidaan käyttää koeaikaa.

Annonsen på svenska: www.traficom.fi.