(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuusjärjestelmien automaatioasentaja Kotkaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018Työn kuvaus:
  Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjonta kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Yhtiössä työskentele noin 8300 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 820 miljoonaa euroa. Kesäkuussa 2015 yhtiö listautui Tukholman Nasdaq-pörssiin. Lue lisää osoitteesta www.coor.fi

Etsimme asiakkaallemme Coor Service Management Oy:lle automaatioasentajaa turvallisuusjärjestelmien ylläpitoon.
Työsuhde on kokoaikainen ja aluksi kuuden kuukauden määräaikaisuus.  
 
Vastaat tehtävässä paloilmoitinjärjestelmien asennuksista, ohjelmoinnista ja vikaselvitystöistä eri projektikohteissa. Projektien lisäksi hoidat kuukausittain turvallisuusjärjestelmien huolto-, korjaus- ja asennustehtävät Kymenlaakson alueella. Turvallisuusjärjestelmiin kuuluvat paloilmoittimet, kamera- ja kulunvalvonta laitteet. Tarvitset tehtävää varten ajokortin. 
 
Odotamme sinulta automaatio- tai sähköasentajan koulutusta sekä voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia (SFS 6002). Erityisesti sinulla tulisi olla myös kokemusta paloilmoitintöistä. Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus kamera- ja kulunvalvonnasta sekä muut kortit, kuten tulityö ja työturvallisuus. 

  
Tarjoamme sinulle työpaikan kansainvälisen yrityksen mielenkiintoisissa ja monipuolissa tehtävissä. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä ammattitaitoisen tiimin ympärillesi. 
 
Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää heti. Jätä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat . Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Junior HR Consultant Suvi Blomqvist, p. 040 635 7649, suvi.blomqvist@adecco.fi  
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Automaatioasentaja


Sijainti:  KOTKA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Suvi Blomqvist


Toimipaikka:  Kotka