(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuusjärjestelmien asiantuntija pääkaupunkiseudulle
Are Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020
Haemme nyt

Turvallisuusjärjestelmien asiantuntijaa pääkaupunkiseudulle

Ylläpito- ja huoltopalvelumme hoitavat mm. kauppakeskuksien, hotellien ja toimistokiinteistöjen taloteknisiä huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Vastuullamme on varmistaa asiakaskiinteistöjemme teknisen toimivuuden ja energiatehokkuuden lisäksi loppukäyttäjille miellyttävät olosuhteet.

Turvallisuusasiantuntijana vastaat itsenäisesti asiakkaamme turvajärjestelmien asiantuntija- ja rakennuttamistehtävistä. Tehtäviisi kuuluvat mm. budjetointi, uudisasennukset, muutostyöt, huolto- / ylläpitotyöt sekä korjaukset. Tehtävä sisältää mahdollisesti myös eri turvallisuusjärjestelmien pääkäyttäjänä toimimista. Vastuullasi on mm. seuraavat järjestelmät: paloilmoitin-, kulunvalvonta-, kameravalvonta-, rikosilmoitus-, yleisäänentoisto- ja turvakuulutus-, turva- ja merkkivalo-, kaasusammutus- ja sprinklerijärjestelmät. Yksin ei kuitenkaan tarvitse työskennellä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Are Oy:n eri tekniikoiden ja asiakkaan teknisen henkilökunnan sekä eri yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta

- sähköisten turvallisuusjärjestelmien asennukseen, huoltoon ja asiantuntijatehtäviin soveltuvaa turva-, sähkö- tai telealan tutkintoa (esim. diplomi- tai AMK-insinööri, insinööri, teknikko, tai vastaava ammatti- tai erikoisammattitutkinto), tai sähköisten turvallisuusjärjestelmien asennukseen, huoltoon ja asiantuntijatehtäviin soveltuva peruskoulutusta (esim. ammattikoulu, ammattikurssi tai muu vastaavanlainen koulutus)
- vähintään kolmen vuoden pituista turva-, sähkö- tai telealan työkokemusta, josta vähintään kaksi vuotta on turva-alan työkokemusta sekä vähintään viiden vuoden pituista turva-, sähkö- tai telealan työkokemusta, josta vähintään kolme vuotta on turva-alan työkokemusta,
- voimassa olevaa poliisin myöntämää turvasuojaajakorttia,
- vankkaa tietotaitoa ja kokemusta, hyviä tietoteknisiä valmiuksia,
- luotettavuutta, tarkkuutta, tiimityöskentelytaitoja, avoimuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
- laaja-alaista kokonaisuuksien ymmärtämistä ja ratkaisuhakuista ja oma-aloitteista työotetta
- oman auton käyttömahdollisuutta ja matkustushalukkuutta

Eduksesi laskemme turvallisuusjärjestelmän suunnittelijan henkilösertifikaatin, poliisihallituksen myöntämän vastaavan hoitajan hyväksynnän ja kokemuksen turvajärjestelmien suunnittelu- ja dokumentointitehtävistä.

Tarjoamme sinulle

- vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen Suomen suurimmassa talotekniikka-alan yrityksessä,
- mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän ja asiakkuudet,
- mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen ja urakehitykseen sekä
- kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä henkilöstöetuohjelma.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Pekka Koponen, puh. 040 736 5626, tai sähköpostilla pekka.koponen@are.fi. Täytä hakemuslomake 3.4.2020 mennessä.