(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuusinsinööri
Wipak Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Tule kanssamme varmistamaan, että tuotantolaitoksemme toimivat turvallisesti ja laadukkaasti kohti tapaturmatonta toimintaympäristöä. Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen sinua

TURVALLISUUSINSINÖÖRI (Safety Engineer)

Päätoimipaikkasi sijaitsee Nastolassa, mutta toimialueeseesi kuuluvat myös Valkeakosken ja Lahden toimipisteet. 

Tehtävänäsi on turvallisuuskulttuurin ja toimintamallien jatkuva kehittäminen sekä esimiesten tukeminen muun muassa riskienarvioinneissa, auditoinneissa ja tapaturmatutkinnoissa. Osallistut työsuojelutoimikunnan toimintaan, sekä osaltasi varmistat työsuojelutoimikunnan päätösten jalkauttamisen organisaatioihin. Tunnistat, sekä toteutat prosesseihin ja työkaluihin liittyviä kehityshankkeita Suomessa. Koordinoit työturvallisuuteen liittyviä koulutuksia ja viestit henkilöstöllemme ajankohtaisista asioista, osallistut työturvallisuustarkastuksiin sekä huolehdit työturvallisuusohjeidemme ajantasaisuudesta. Meillä turvallisuutta luodaan yhdessä, ja pyritkin aktiivisesti toiminnallasi ja esimerkilläsi vaikuttamaan koko toimintaympäristön turvallisuuskulttuuriin. Raportoit tehtävässäsi EHS & CI Managerille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta jonkin verran aikaisempaa kokemusta työturvallisuus- ja työsuojeluasioiden koordinoimisesta ja kehittämisestä mieluiten teollisuusympäristössä sekä aitoa kiinnostusta työturvallisuuden kehittämiseen työturvallisuuslainsäädäntöä noudattaen. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, sekä hyvät tietotekniset ja digitaaliset valmiudet. Viestit asioista tehokkaasti sekä suomeksi että englanniksi. Työotteeltasi olet yhteistyökykyinen, itseohjautuva ja tuloshakuinen. Hoidat projekteja systemaattisesti ja viet vastuullasi olevat asiat maaliin. Tehtävässä menestyminen vaatii hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja sekä todellista halua varmistaa, että henkilöstömme pääsee terveenä kotiin, joka päivä. 

Tarjoamme sinulle haasteellisen, itsenäisen ja monipuolisen työn dynaamisessa ja aktiivisessa toimintaympäristössä, jossa työturvallisuus ja sen kehittäminen on yksi tärkeimmistä painopistealueista. Tehtävässäsi pureudut monipuolisesti erilaisiin työturvallisuuteen liittyviin kysymyksiin, sekä kehität myös omaa ammattitaitoasi. Pääset aitiopaikalta seuraamaan ja osallistumaan matkallemme kohti tavoitettamme olla ensimmäinen hiilineutraali joustopakkausalan yritys vuoteen 2025 mennessä.

Kiinnostuitko? Ole ystävällinen ja jätä hakemuksesi palkkatoiveineen  10.10.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa työsuojelupäällikkö Ilkka Kellokumpu p. 050 358 5403 perjantaina 27.9. klo 13-14 ja perjantaina 4.10. klo 14-15.