(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuusinsinööri
Elenia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018

Oletko kiinnostunut kehittämään turvallisuuskulttuuria ja näetkö sen yrityksen menestystekijänä? Saatko ratkaisukeskeisyydelläsi myös muut innostumaan ja sitoutumaan yhteisiin tavoitteisiin? Jos vastasit kyllä, niin hae meille Tampereelle

Kunnonhallinta -tiimiin TURVALLISUUSINSINÖÖRIKSI. Vastuualueenasi tulisi olemaan turvallisuusjohtamisen ja –kulttuurin kehittäminen sekä Elenian ja kumppaniympäristön turvallisuusvaatimusten toteutumisen varmistaminen.

Tarjoamme sinulle haasteellisen asiantuntijaposition energisten ja innostuneiden Elenialaisten joukossa. Pääset edelleen kehittämään jo hyvällä tasolla olevia turvallisuuskäytäntöjämme sekä jättämään oma jälkesi nopeasti kehittyvään verkkoliiketoimintaan.

Sinun roolinasi

Työtehtävässäsi kehität eteenpäin turvallisuusjohtamista, turvallisuuskulttuuria sekä työturvallisuus käytäntöjämme. Tuot vahvasti omat ajatuksesi esille ja viet sovitut toimintamallit käytäntöön Elenia Oy:n omassa organisaatiossa sekä kumppanuusyhteistyössä. Tuet projektipäälliköitä, projektivastaavia sekä kumppanivastaavia Elenian tilaamien sähköverkkotöiden turvallisuusnäkökulmien tinkimättömässä hallinnassa. Perehdytyksesi jälkeen pystyt aktiivisesti tunnistamaan toimintaympäristömme turvallisuuden kehittämistarpeita. Varmistat, että turvallisuustapahtumiin ja -havaintoihin reagoidaan nopeasti ja korjaavat toimenpiteet toteutetaan ripeästi niin Elenian omassa organisaatiossa kuin myös kumppaniemme keskuudessa.

Tehtävänäsi on koordinoida työmaatarkastusten (Safety Walk) kokonaisuutta, jossa oleellisena osana tulee olemaan yhtiön johdon, päälliköiden sekä avainhenkilöiden sitoutuminen turvallisuuden huomioimiseen kaikessa toiminnassamme. Pääset kehittämään toimintamme turvallisuusnäkökulmia osana uutta Elenian Turvallisuusohjelmaa. Sinulla on valmiudet perehdytyksen jälkeen ottaa kokonaisvastuu Elenian turvallisuusraportoinnista, joka julkaistaan Elenialaisille sekä kumppaneille.

Työssäsi olet yhteydessä oman organisaatiomme lisäksi laajaan kumppaniverkostoomme sekä asiakkaisiin. Saat tehtäviisi perehdytyksen ja toimit osana huumorintajuista asiantuntijatiimiä. Työpaikkasi on Tampereen Sarankulmassa. Sinulla on valmiudet matkustaa yhtiö toimialueella.

Oikean osaajan tunnusmerkit

Olet oma-aloitteinen, vaikuttava, aikaansaava, positiivinen ja koet olevasi kotonasi osana energistä ja tavoitehakuista tiimiä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus ja neuvottelutaidot, haluat kehittää turvallisuuskulttuuriamme sekä myös vaatia sen mukaista toimintaa kumppaniympäristömme kaikilta osapuolilta.

Voit olla joko vastavalmistunut tai jo pidempään työelämässä vaikuttanut AMK- tai DI turvallisuuden tai sähkötekniikan alalta. Aikaisempi työkokemus turvallisuusjohtamisesta tai työturvallisuuden kehittämisestä on hakijalle eduksi.

Hakuaika

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi 24.8.2018 mennessä Elenian hakuportaalin kautta osoitteessa www.elenia.fi/ura. Valinta tullaan tekemään 28.9.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa (parhaiten tavoitettavissa 3.7. – 20.7. ja 21.8. – 24.8.) kunnonhallinta- ja turvallisuuspäällikkö Turo Ihonen puh. 040 752 2919 tai turo.ihonen@elenia.fi. Tekstiviesti on hyvä tapa tavoitella, jolloin Turo voi soitella sinulle takaisin sopivana ajankohtana.