(Poistunut julkaisusta)

TURVALLISUUSINSINÖÖRI
Kotkan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

TURVALLISUUSINSINÖÖRIÄ

Tehtävässäsi toimit asiantuntijana ja koordinaattorina koko konsernin työturvallisuusasioissa sekä konsernin työsuojelupäällikkönä. Toimit yhteistyössä eri viranomaisten, työterveyden, johdon ja koko henkilöstön kanssa. Tehtäviisi kuuluu mm. työturvallisuushavaintojärjestelmän koordinointi ja tapaturmatutkintaan osallistuminen, riskinarvioinnit, turvallisuuskoulutusten järjestäminen ja rakennusprojektien turvallisuuskoordinaattorina toimiminen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu konsernin kokonaisvaltainen turvallisuuskulttuurin kehittäminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää korkeakoulutasoista teknistä koulutusta ja työkokemusta energia-alalta tai teollisuudesta vastaavista tehtävistä. Pätevyys painelaitteiden käytönvalvontaan katsotaan eduksi.  

Olet oma-aloitteinen, innokas ja idearikas sekä ratkaisukeskeinen. Vuorovaikutustaitosi ovat erittäin hyvät, ja pystyt viemään läpi muutoksia. Sinulla on erittäin hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito, mutta tarvittaessa kykenet hoitamaan tehtäviäsi myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, kilpailukykyiset työsuhde-edut ja mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi.

Täytä hakemus ja cv osoitteessa www.kotkanenergia.fi/rekrytointi viimeistään 20.5.2018.

Työtehtävään liittyviin tiedusteluihin vastaa laatu- ja ympäristöpäällikkö Niina Lehtonen, puh. 044 7099 370, pe 11.5.klo 9.30-11.00 ja ma 14.5. klo 15.00-17.00.