(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuusinsinööri
Fortum Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Generation-divisioona vastaa Fortumin sähköntuotannosta, tuotannon optimoinnista ja trading-toiminnasta Pohjoismaissa. Siihen kuuluvat ydinvoima-, vesivoima- ja lämpövoimatuotanto, sähköntuotannon optimointi ja sähkökauppa, markkina-analyysi sekä ydinvoiman asiantuntijapalvelut. 

Työnkuvasi

Haemme turvallisuusinsinööriä Loviisan voimalaitoksen ydinturvallisuusyksikön laitosturvallisuusryhmään. Turvallisuusinsinöörin normaaleihin tehtäviin kuuluvat ydinvoimalaitoksen turvallisuusvaatimusten täyttymiseen liittyvät arvioinnit. Tarkastelukohteina ovat muutos- ja korjaustöiden suunnitteluaineistot, töiden toteutukseen tarvittavat työmääräimet sekä tietyt toiminnot, kuten voimalaitoksen ylösajo. Toimenkuvaasi turvallisuusinsinöörinä kuuluu myös käyttää osaamistasi laitosturvallisuuden edustajana eri projekteissa, työryhmissä ja kokouksissa. Tehtävä sisältää myös viranomaisyhteistyötä.

Työ suoritetaan Loviisan voimalaitoksella. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen tehtäväkentän, mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi ydinturvallisuusalalla sekä tilaisuuden antaa osaamisesi Loviisan voimalaitoksen turvallisuuden säilyttämisen ja parantamisen käyttöön. Työtehtävissä sinulla on käytettävissäsi koko laitosturvallisuusryhmän osaaminen, jota lisäät omalla osaamisellasi kiinteänä osana ryhmäämme. 

Odotamme sinulta

Turvallisuusinsinöörinä työkokemuksesi on oltava koulutustaustasi riippuen kolmesta viiteen vuotta ydinvoima-alalla tai ydinvoimaan liittyvissä tehtävissä. Koulutusvaatimuksena tehtävään on tekninen koulutustausta, esimerkiksi energiatekniikan, ydinvoimatekniikan tai voimalaitostekniikan DI tai insinööri. Edellä mainittua lyhyempi työkokemus huomioidaan työtehtävissä ja tehtävään liittyvään pätevyyteen opiskelu lasketaan työkokemukseen mukaan.

Ominaisuuksiltasi toivomme, että:

  • olet järjestelmällinen, johdonmukainen, määrätietoinen ja pitkäjänteinen
  • hahmotat ja hallitset laajoja kokonaisuuksia
  • siedät ajoittain kovaakin painetta pitäen tavoitteet selkeinä myös ristiriitatilanteissa
  • kykenet kantamaan vastuun työstäsi ja oma-aloitteisesta kehittämisestä
  • omaat palveluasenteen, vuorovaikutustaitoja, kyvyn tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja tarvittaessa rohkeutta haastaa muiden näkemyksiä ja mielipiteitä

Lisäksi sinulta odotetaan hyvää suomen sekä englannin kielten kirjallista ja suullista taitoa.

Laitosturvallisuusryhmän vastuulla olevien lisensiointiasiakirjojen: turvallisuustekniset käyttöehdot (TTKE), lopullinen turvallisuusseloste (FSAR) ja todennäköisyyspohjainen riskianalyysi (PRA), tuntemus katsotaan eduksi. 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 18.2.2018.

Lisätietoa tehtävästä antavat Timo Hiltunen: timo.hiltunen(at)fortum.com, +358 50 455 3071 ja Tanja Ronkainen: tanja.ronkainen(at)fortum.com, +358 10 455 3344.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.