(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuusinsinööri Etelä-Suomeen
Ramirent Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Etsimme turvallisuusorientoitunutta henkilöä vahvistamaan Etelä-Suomen työmaillamme tapahtuvaa toimintaa työturvallisuusasioissa. Turvallisuusinsinöörin/-koordinaattorin tehtävässä havainnoit työmaillamme turvallisuusasioita, jalkautat HSE (Health, Safety, Environment) käytäntöjä ja varmennat, että HSE-näkökulma huomioidaan päivittäin työmailla. Työmailla toimit aktiivisessa yhteistyössä työnjohdon kanssa.

Työssä tarvitaan kykyä ja kiinnostusta ympäristön turvallisuusnäkökulmien havainnoimiseen ja aktiiviseen tutkimiseen. Lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot ovat sinulle välttämättömiä ja yhteistyö useiden eri sidosryhmien kanssa on sinulle mieluisaa. Olet myös vakuuttava ja viet asioita eteenpäin.  Saatat olla etsimämme henkilö, jos et vierasta rakennus- /teollisuustyömaata työympäristönä ja sinulla on aitoa kiinnostusta turvallisuusasioihin ja halu kehittää itsestäsi työturvallisuuden ammattilainen.  

Tärkeimpiä työtehtäväsi:

  • Kierrät työmailla opastamassa ja varmentamassa, että HSE-näkökulmat huomioidaan
  • Raportoit ja viestit HSE-asioista eri sidosryhmille
  • Ylläpidät ja luot HSE-ohjeistuksia
  • Vastaat tapaturmien tutkinnoista sekä korjaavien ja ehkäisevien toimenpiteiden ohjeistamisesta ja seurannasta alueellasi

Toivomme

  • Sinulla on koulutuksen ja/tai kokemuksen kautta hankittua osaamista ja/tai näkemystä rakennustyömaan turvallisuusasioihin
  • Puhut, luet ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia
  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esim. rakennusinsinöörin tutkinto/opintoja
  • Sinulla on tutkiva, mutta toimeen tarttuva työote
  • Omaat hyvät vuorovaikutustaidot
  • Kykenet itsenäiseen työskentelyyn

Meille tärkeintä ei ole se, miten pitkä CV:si on, vaan haluamme henkilön, joka on aidosti kiinnostunut työturvallisuusasioista ja haluaa pistää itsensä likoon 100 %:sesti!

Tarjoamme

Pääset paiskimaan töitä mielenkiintoisissa kohteissa, vaihtelevassa työympäristössä ja eri sidosryhmien kanssa. Pääset erikoistumaan työturvallisuuden ammattilaiseksi osaavien kollegoiden keskellä ja saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen ja tarvittavat koulutukset tehtävässä menestymiseen. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät työsuhde-edut mm.  kattavan työterveyshuollon palvelut. Tehtävässäsi raportoit HSEQ-Managerille. Toimipaikkasi on Suutarilassa, mutta olet valmis matkustamaan kentällä ainakin noin puolet työajastasi Eteläisessä Suomessa (PK-seutu, Turku, Tampere, Kymenlaakso). Tarjoamme käyttöösi yrityksen auton, jolla pääset liikkumaan päivittäin.

Lisätietoja

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa HSEQ Manager Niklas Heikkonen 0400-422179 niklas.heikkonen@ramirent.fi tai HR Business Partner Susanna Jussila, 040-5908336, susanna.jussila@ramirent.fi.

Hakeminen

Lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 18.3. mennessä hakuportaalimme kautta. Hae pikaisesti, tehtävä täytetään heti sopivan kandidaatin löytyessä!