(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuusassistentti
Senaatti-kiinteistöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Oletko Senaatin uusi turvallisuusassistentti?

Haluatko työskennellä Suomen moderneimmassa turvallisuuspalvelukeskuksessa? Vakaassa, vastuullisessa ja innostavassa työyhteisössä? Olemme valtionhallinnon työympäristökumppani ja kiinteistöomaisuuden haltija. Kanssamme pääset vaikuttamaan alan kehitykseen ja olet mukana luomassa työympäristöjä, joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään. 

Pyrimme monin eri tavoin varmistamaan, että henkilöstöllämme on edellytykset onnistua työssään. Edistämme henkilöstömme suorituskykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, yksilölliset tarpeet ja odotukset huomioiden. Liity osaavaan joukkoomme pääkaupunkiseudulle. 

Senaatin toimitiloihin tarjottavat turvallisuuspalvelut sisältävät mm. asiantuntija-, teknologia-, aula- ja vartiointipalveluita. Nämä palvelut ovat Senaatin nopeimmin kasvava palvelukokonaisuus, kun yhä useampi valtion virasto luottaa meihin muiden palvelujen ohella myös tilojensa turvallisuusjärjestelyissä. Olemme kehittäneet turvallisuuspalveluitamme vuosien saatossa asiakastarpeiden perusteella, ja haluamme varmistaa palveluiden korkean laadun sekä kehittymisen jatkossakin. 

Turvallisuusassistenttina tehtävänäsi on henkilöiden hyväksyttämiseen ja turvallisuusselvityksiin liittyvät tehtävät sekä muut turvallisuuspalvelukeskuksen toimintaa tukevat tehtävät. Tehtävässä korostuu erinomainen ongelmanratkaisukyky, oma-aloitteisuus ja asiakaspalvelutaidot. Työaika sijoittuu arkisin toimistotyöaikaan.

Mielekkään työn ja ammattitaitoisten kollegojen lisäksi tarjoamme Sinulle:

  •     mahdollisuuden päästä mukaan aloitusvaiheessa uuden valtionhallinnon tarpeisiin keskittyvän turvallisuuspalvelukeskuksen toimintaan
  •     mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
  •     uusimmat työnteon tavat ja modernit turvallisuusteknologian työvälineet 
  •     näköalapaikan valtionhallinnon turvallisuustehtäviin.

 

Turvallisuusassistentin tehtävään hakevalta odotamme

  •     voimassa oleva vartijakortti (laki yksityisistä turvallisuuspalveluista 1085 /2015)
  •     hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito
  •     erinomainen asiakaspalvelutaito, yhteistyötaidot sekä hyvä paineensietokyky
  •     vähintään kolme (3) vuotta työkokemusta vartioimis- tai turvallisuusalalta asiakaspalvelutehtävissä
  •     erilaisten turvallisuusjärjestelmien monipuolinen osaaminen ja käytönhallintaosaaminen.

Arvostamme myös toimialaan liittyvää turvallisuuskoulutusta, kielitaitoa sekä kiinteistö- ja toimitilaturvallisuuden tuntemusta.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa turvallisuuspalvelukeskuksen päällikkö Pia Leivo, p. 041 533 6082 (soittoajat 16.9. klo 9-10 ja 18.9. klo 13-14).

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 27.9.2020.