Turvallisuusasiantuntija
Metsä Fibre

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2022

Metsä Group rakentaa uuden biotuotetehtaan Kemiin. Kemin biotuotetehdas on valmistuessaan vuonna 2023 pohjoisen pallonpuoliskon tehokkain puuta jalostava laitos. Kyseessä on Suomen metsäteollisuuden historian suurin investointi, arvoltaan 1,6 miljardia euroa. Ympäristö-, energia- ja materiaalitehokas tehdas toimii täysin ilman fossiilisia polttoaineita. Tehdas tulee työllistämään koko suorassa arvoketjussaan Suomessa noin 2 500 henkilöä, joista uusia on noin 1 500.

Haemme Metsä Groupin Kemin biotuotetehtaan rakennusprojektiin, määräaikaiseen työsuhteeseen

TURVALLISUUSASIANTUNTIJAA

Mitä pääset tekemään?

Turvallisuusasiantuntijana vastaat monipuolisesta terveysturvallisuustyöstä sekä toimit turvallisuustiimissä rakennusorganisaation tukena operatiivisissa turvallisuustöissä. Tehtävänäsi on kehittää Kemin biotuotetehdasprojektin terveysturvallisuutta yhdessä projektiorganisaation kanssa. Roolissasi varmistat ennakoivan terveysturvallisuustyön toteutumista sekä seuraat määriteltyjen ohjeiden toteutumista työmaalla. Toimessasi pidät kiinteästi yhteyttä alueen eri toimijoihin, sekä toimit viranomaisyhteistyössä.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja käytännönläheinen sekä sinulla on kokemusta turvallisuusasioiden hoitamisesta. Omaat tinkimättömän asenteen ja erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Sitoudut haastaviin tavoitteisiin ja olet halukas kehittämään sekä omaa että organisaation osaamista. Kokemus sellu- tai rakennusteollisuudesta sekä palo- ja pelastustoiminnasta katsotaan eduksi. Kommunikoit myös sujuvasti englanniksi.

Miksi Metsä?

Uusi biotuotetehdas Kemiin on Suomen metsäteollisuushistorian kaikkien aikojen suurin investointi kotimaahan. Rakennusvaihe kestää noin kaksi ja puoli vuotta ja tehtaan on määrä valmistua vuoden 2023 kolmannella neljänneksellä. Tässä projektissa Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Tuleva esihenkilösi Tomi Seppä p. 040 7176 011 kertoo mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille. Tomi on tavoitettavissa parhaiten 14.1.2022 kello 13.00–15.00 tai 21.1.2022 kello 13.00–15.00.

Miten Prosessi etenee?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 31.1.2021 saakka. Menestystä hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1548199
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kemi