(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuusasiantuntija
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2020

Haemme Metsä Fibren Äänekosken biotuotetehtaalle

TURVALLISUUSASIANTUNTIJAA

Mitä pääset tekemään?

Turvallisuusasiantuntijana vastaat monipuolisesta prosessiteollisuuden henkilö- ja prosessiturvallisuuden työtehtävistä sekä toimit linjaorganisaation tukena operatiivisissa turvallisuustöissä. Tehtävänäsi on kehittää biotuotetehtaan ja siihen liittyvien toimintojen kokonaisturvallisuutta yhdessä alueturvallisuuspäällikön ja linjaorganisaatioiden kanssa. Tehtäviisi kuuluvat henkilö- ja prosessiturvallisuus, kemikaaliturvallisuus, alueturvallisuus, rakennustyömaan turvallisuus sekä palo- ja pelastusturvallisuuteen liittyvät tehtävät. Roolissasi suunnittelet ja toimeenpanet varautumiseen sekä kriisinhallintaan liittyviä tehtäviä sekä osallistut aktiivisesti päivittäiseen turvallisuuden kehittämiseen vuorovaikutteisesti. Toimessasi pidät kiinteästi yhteyttä alueen eri toimijoihin, sekä toimit viranomaisyhteistyössä. Lisäksi osallistut konsernitason turvallisuuden kehittämishankkeisiin.

Millä vakuutat meidät?

Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja käytännönläheinen sekä sinulla on työkokemusta prosessiteollisuudesta. Omaat tinkimättömän turvallisuusasenteen ja erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Sitoudut haastaviin tavoitteisiin ja olet halukas kehittämään sekä omaa että organisaation turvallisuusosaamista. Sinulla on työkokemusta turvallisuuden ja riskienhallinnasta sekä turvallisuuden kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Kommunikoit myös sujuvasti englanniksi.

Miksi Metsä?

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Groupissa työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Tuleva esimiehesi alueturvallisuuspäällikkö Lauri Koivisto p. 050 313 0160 kertoo mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille. Alueturvallisuuspäällikkö on tavoitettavissa parhaiten  03.04.2020 klo 14:00 jälkeen, 08.04. klo 14:00 jälkeen ja 15.04.2020 klo 14:00 jälkeen

Hakeminen

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 19.4.2020 asti. Onnea hakuun!