(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuusasiantuntija
Suomen Pankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Turvallisuustoimisto vastaa Suomen Pankin ja Finanssivalvonnan turvallisuusriskien tunnistamisesta ja hallinnasta. Toiminnan tavoitteena on osaltaan estää pankin ja Finanssivalvonnan toimintaan kohdistuvia häiriöitä ja turvata toiminnan jatkuvuus. Turvallisuustoimisto myös koordinoi operatiivisen riskin hallinnan sekä jatkuvuussuunnitteluun ja varautumiseen liittyvät toimet pankissa ja Finanssivalvonnassa.

Haemme turvallisuustoimistoon kokenutta

TURVALLISUUSASIANTUNTIJAA

Turvallisuusasiantuntijana vastaat Suomen Pankin ja Finanssivalvonnan organisaatioon ja toimintaympäristöön kohdistuvan operatiivisen riskin hallinnan kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluvat myös jatkuvuuden hallinnan ja varautumisen koordinointitehtävät yhteistyössä organisaation sisällä sekä yhdessä muiden viranomaisten kanssa.

Hakemallamme henkilöllä on

  • soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
  • syvällinen kokemus ja näkemys riskienhallinnan ja jatkuvuudenhallinnan kehittämistehtävistä
  • kyky itsenäiseen työskentelyyn ja projektien ja työryhmien johtamiseen
  • analyyttinen ja huolellinen työskentelytapa
  • hyvät tietotekniset valmiudet
  • erinomaiset yhteistyö- ja viestintävalmiudet
  • sujuva suomen- ja englanninkielen taito, hyvä ruotsinkielen taito katsotaan eduksi.

Arvostamme kokemusta operatiivisen riskin hallinnan ja kyberturvallisuuden kehittämisestä sekä kansainvälisistä tehtävistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn, jossa pääset monipuolisesti kehittämään ja toteuttamaan operatiivisen riskin hallintaa kaikissa muodoissaan kansainvälisessä keskuspankkiympäristössä.

Virkasuhde on vakinainen. Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 17) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa turvallisuuspäällikkö Tero Reponen, tero.reponen@bof.fi, p. 09 183 3101.

Lue toimiston esittely Suomen Pankin verkkopalvelusta.

Suomen Pankki on Suomen kansallinen rahaviranomainen ja eurojärjestelmän jäsen. Pankki rakentaa taloudellista vakautta. Vakaa hintataso, turvalliset maksujärjestelmät ja luotettava rahoitusjärjestelmä edistävät kestävää talouskasvua, työllisyyttä ja suomalaisten hyvinvointia. Keskuspankki on arvostettu työnantaja, joka panostaa henkilöstönsä työhyvinvointiin ja tarjoaa haasteita sekä mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen. Suomen Pankissa työskentelee noin 370 eri alojen asiantuntijaa. Päätoimipisteemme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa.