(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuusasiantuntija
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

HAEMME TURVALLISUUSASIANTUNTIJAA

METSÄ GROUPIN KEMIN TEHTAILLE

Mitä pääset tekemään?

Turvallisuusasiantuntijana vastaat monipuolisesta prosessiteollisuuden henkilö- ja prosessiturvallisuuden työtehtävistä sekä toimit linjaorganisaation tukena operatiivisissa turvallisuustöissä. Tehtävänäsi on kehittää Kemin tehdasintegraatin kokonaisturvallisuutta yhdessä alueturvallisuuspäällikön ja linjaorganisaatioiden kanssa. Tehtäviisi kuuluvat henkilö- ja prosessiturvallisuus, kemikaaliturvallisuus, alueturvallisuus sekä palo- ja pelastusturvallisuuteen liittyvät tehtävät. Roolissasi suunnittelet ja toimeenpanet varautumiseen sekä kriisinhallintaan liittyviä tehtäviä. Koulutat henkilöstöä pelastus- ja paloturvallisuuteen. Toimessasi pidät kiinteästi yhteyttä alueen eri toimijoihin, sekä toimit viranomaisyhteistyössä. Lisäksi osallistut konsernitason turvallisuuden kehittämishankkeisiin.

Millä vakuutat meidät?

Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja käytännönläheinen sekä sinulla on työkokemusta prosessiteollisuudesta. Omaat tinkimättömän turvallisuusasenteen ja erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Sitoudut haastaviin tavoitteisiin ja olet halukas kehittämään sekä omaa että organisaation turvallisuusosaamista. Sinulla on työkokemusta turvallisuuden hallinnasta ja kehittämisestä. Palo- ja pelastusalan koulutus katsotaan eduksi. Kommunikoit myös sujuvasti englanniksi.

Miksi Metsä?

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Groupissa työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Tuleva esimiehesi alueturvallisuuspäällikkö Jenni Veijola p. 040 5213 309 kertoo mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille. Alueturvallisuuspäällikkö on tavoitettavissa parhaiten  21-22.1.2020 klo 14:00 jälkeen tai 27-28.1.2020 klo 14:00 jälkeen

Hakeminen

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 5.2.2020 asti. Onnea hakuun!