(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuusasiantuntija
Metsä Board

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Haemme Äänekosken Metsä Boardin kartonkitehtaalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

 

TURVALLISUUSASIANTUNTIJAA

 

Mitä pääset tekemään?

Turvallisuusasiantuntijana vastaat monipuolisista turvallisuusalan työtehtävistä sekä toimit linjaorganisaation tukena operatiivisissa turvallisuustöissä. Tehtävänäsi on kehittää tehdasintegraatin kokonaisturvallisuutta yhdessä alueturvallisuuspäällikön ja linjaorganisaatioiden kanssa. Roolissasi suunnittelet ja toimeenpanet varautumiseen ja kriisinhallintaan liittyviä tehtäviä. Tehtäväviisi kuuluu työturvallisuus- ja työsuojelu, palo- ja pelastusturvallisuus, alue-, toimitila-, henkilö- sekä rikosturvallisuuteen liittyvät tehtävät. Lisäksi vastuihisi kuuluu prosessi- ja kemikaaliturvallisuuteen sekä varautumiseen ja kriisinhallintaan liittyvät tehtävät. Toimessasi pidät kiinteästi yhteyttä alueen toimijoihin, palvelutoimittajiin ja eri viranomaisiin. Lisäksi osallistut konsernitason turvallisuuden kehittämishankkeisiin.

 

Millä vakuutat meidät?

Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja käytännönläheinen sekä sinulla on työkokemusta prosessiteollisuudesta. Omaat tinkimättömän turvallisuusasenteen ja erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Sitoudut haastaviin tavoitteisiin ja olet halukas kehittämään sekä omaa että organisaation turvallisuusosaamista. Sinulla on työkokemusta turvallisuuden hallinnasta ja kehittämisestä Sinulla on ennakoivaa turvallisuusasennetta sekä kokemusta turvallisuusalalta. Palo- ja pelastusalan koulutus katsotaan eduksi. Kommunikoit myös sujuvasti englanniksi.

 

Miksi Metsä?

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Groupissa työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

 

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Tuleva esimiehesi alueturvallisuuspäällikkö Lauri Koivisto p. 050 313 0160 tai tehtaanjohtajamme Veli-Pekka Kyllönen p. 050 400 5292 kertovat mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille. Henkilöt ovat tavoitettavissa parhaiten ke 13.11.2019 klo 8:00-12:00 ja to 28.11.2019 klo 12:00-16:00.

 

Hakeminen

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 1.12.2019 asti. Onnea hakuun!