(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuusasiantuntija
OP-Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2018

Haemme nyt Yritysturvallisuus-osastolle Pankkitoiminnan väärinkäytökset-tiimiimme turvallisuusasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Turvallisuusasiantuntija, Pankkitoiminnan väärinkäytökset

Palveluiden turvallisuus on OP Ryhmälle strategisen tärkeä tulevaisuuden kehitysalue, jolla olemme sitoutuneita toimimaan edelläkävijöinä. Turvallisuusasiantuntijana osallistut väärinkäytösten torjunnan ohjaukseen, kehittämiseen ja väärinkäytöstilanteiden ratkaisuun sekä pankkitoiminnan palveluturvallisuuden toteuman valvontaan. 

Oikean osaajan tuntomerkit

Sinulla on aiempaa kokemusta väärinkäytösten torjunnan parista ja olet erinomainen viestintä- ja vuorovaikutustaidoiltasi. Kykenet toimimaan sujuvasti ja proaktiivisesti myös haastavissa painetilanteissa. Käytännön kokemus pankkitoiminnasta, etenkin maksuliikenteen valvonnasta, sekä analytiikka- ja lokienhallintatyökalujen käytöstä on eduksi. Sinulla voi olla myös esimerkiksi viranomaistaustaa tai olet toiminut turvallisuusalalla esimerkiksi järjestelmätoimittajan ominaisuudessa. Lisäksi finanssialan sääntelyn tuntemisesta on sinulle hyötyä.

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on rikollinen mieli, mutta hyödynnät sitä asiakkaiden asioinnin turvaamiseen. Tavoitteenamme on löytää tehtävään vahvalla kokemuksella varustettu asiantuntija, joka edistää palveluidemme turvallisuutta määrätietoisesti, vastuullisesti ja ratkaisukeskeisesti ratkoen haasteita itseohjautuvasti. Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa esimerkiksi kaupan, tekniikan tai turvallisuuden alalta.

Mitä meiltä saat?

Yritysturvallisuus-osasto vastaa OP Ryhmän kokonaisturvallisuuden ohjaamisesta, tarvittavien turvallisuuspalveluiden tuottamisesta ryhmän käyttöön, väärinkäytösten torjunnasta, sekä ryhmän turvallisuuden toteuman varmistamisesta.  Olemme luontainen osa OP Ryhmän liiketoimintaa ja toimintaamme arvostetaan. Jokainen meistä on oman alansa huippuosaaja, mutta emme tee mitään yksin. Toimimme siilojen läpi kurottuvissa tiimeissä, projekteissa ja hankkeissa ja saamme tavoitteemme maaliin yhteistyöllä.

Sinua kollegaksi odottelee tehokas asiantuntijoista koostuva tiimi. Olemme hyvin dynaaminen joukko, jolla on jatkuvasti monta rautaa tulessa ja väärinkäytösten ilmetessä ratkomme pulmat yhdessä tiiviinä tiiminä. Suhtaudumme työhömme kovalla ammattiylpeydellä ja asiat viedään maaliin huolella pitämällä asiakkaan turvallisuus toimintamme keskiössä. Mukavien kollegoiden lisäksi tarjoamme sinulle modernin työympäristön sekä ison talon edut ja kehittymismahdollisuudet.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, tiimipäällikkö Aino Arvela-Kymenvirta kertoo sinulle mielellään lisää – ota yhteyttä sähköpostitse aino.arvela-kymenvirta@op.fi tai puhelimitse 17.7.2018 klo 14-16 tai 15.8.2018 klo 9-11 (010 252 1761). 

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 19.8.2018 mennessä OPn Ura -sivuston kautta.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.