(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuusasiantuntija
Nordic Gold

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018

Etsimme Raahen Laivakankaan kaivokselle turvallisuusasiantuntijaa. Työnantaja on asiakasyrityksemme Nordic Gold.

Työskentelet Laivakankaan kaivoksella turvallisuusasiantuntijan tehtävissä turvallisuuspäällikön alaisuudessa.

Yrityksen turvallisuuskulttuurin ja turvallisuusjohtamisjärjestelmän kehittämisen, kouluttamisen ja valvonnan lisäksi toimit strategisen ja päivittäisen johtamisen tukena ja tarjoat organisaation kaikille tasoille asiantuntijatukea erilaisissa yrityksen turvallisuuteen ja henkilöstön hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä.

Tehtävään edellytetään sopiva AMK tai Yliopistokoulutus, esimerkiksi tekniikan, prosessitekniikan, kemian tai kaivostekniikan alalta. Kokemus vastaavista tehtävistä, erityisesti kaivosalalta, katsotaan eduksi. Turvallisuuslainsäädännön tunteminen on myös hakijalle iso plussa.

Tehtävässä toimistokielenä toimii englanti ja viranomaiskielenä suomi, joten sinun tulee osata molemmat kielet sujuvasti. Tulet toimeen monenlaisten ihmisten kanssa, ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Sinulla on hyvät IT-taidot (MS Office) sekä osaat tuottaa luontevasti kirjallista tekstiä sekä englanniksi, että suomeksi.

Tämä paikka tarjoaa mainion tilaisuuden päästä kehittämään itseään monipuolisissa ja vaihtelevissa työtehtävissä. Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemus pian. Hakemusten käsittely alkaa heti. Käy katsomassa kaivoksen muut avoimet työpaikat osoitteesta barona.fi/laivagoldmine.

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, ota yhteyttä rekrytoijaamme Jaakko Schroderukseen. Emme käsittele sähköpostihakemuksia, joten jätäthän hakemuksen ilmoituksen hakulinkin kautta.

HUOM: Hakemus ja liitteet tähän ilmoitukseen lähetettävä englanniksi.