(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuusasiantuntija
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

TULE TEKEMÄÄN MAAILMAN PARASTA KAUPUNKIENERGIAA!

Helen on palkittu useampaan otteeseen maailman tehokkaimpana kaupunkienergian tuottajana. Haluamme kehittyä yhä paremmaksi ja teemme lujasti töitä voidaksemme jatkossakin tarjota asiakkaillemme maailman parasta kaupunkienergiaa. Siksi etsimme nyt sinua energian tuotannosta kiinnostunutta

TURVALLISUUSASIANTUNTIJA

Vastaat Helen konsernin pelastustoimen tehtävistä. Toimit pelastustoimen asiantuntijana, ylläpidät kokonaiskuvaa pelastustoimilaitteiden käytettävyydestä, vastaat konsernin pelastus- ja turvallisuusalan koulutusten järjestelyistä sekä koordinoit pelastussuunnitelmien yhdenvertaisuutta. Toimit myös Helenin edustajana pelastusalan kumppanuus- ja verkostoyhteistyössä, seuraat alan lainsäädäntöä, valmistelet asiantuntijalausuntoja ja koordinoit palotarkastuksia.

Lisäksi kehität ja valvot Helenin kiinteistö- ja toimitilaturvallisuutta, osallistut teknisten suunnitteluohjeiden laatimiseen sekä turvajärjestelmien hankintoihin.

Sinulla on tehtävän hoitamiseen soveltuva AMK-tasoinen tutkinto (turvallisuus-, pelastus- tai rakennusalalta) tai vahva käytännön osaaminen ja kokemus vastaavista tehtävistä. Omaat kokemusta palotarkastajan ja turvallisuusjärjestelmien projektipäällikön tehtävistä ja eri auditointimenettelyistä. Omaat myös monipuoliset tietotekniset valmiudet sekä hyvät esiintymis-, viestintä- ja yhteistyötaidot. Hallitset suomen kielen ja pystyt tarvittaessa kommunikoimaan myös ruotsin ja englannin kielellä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen energiatuotannon ytimessä.

Teemme valitulle henkilölle perusmuotoisen turvallisuusselvityksen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mats Fagerström p. 040 334 0894 parhaiten tavoitettavissa 28.2. ja 1.3. klo 14.00 – 17.00.

Hae tehtävää viimeistään 4.3.2018 täyttämällä sähköinen hakemus.