(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuusasiantuntija Tampere tai Helsinki
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Etsimme työkaveria turvallisuuden ja riskienhallinnan ammattilaisten joukkoon Tampereella tai Helsinkiin äitiysvapaan sijaisuuteen.

Turvallisuusasiantuntijana toimit turvallisuuden ja riskienhallinnan asiantuntijana vaihtelevissa ja haastavissa projekteissa, jotka vaikuttavat yhteiskunnallisella tasolla. Tehtävänäsi on vastata vaarojen tunnistamisesta, riskien estimoinnista ja toimenpiteiden suunnittelusta yhdessä projektiin osallistuvien asiantuntijoiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Lopputuloksena turvallisesti toteutettavissa oleva turvallinen infra käyttäjille! 

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta (diplomi-insinööri tai insinööri) ja muutaman vuoden kokemusta riskienhallintatehtävistä.

Työssä tarvitset sosiaalisia taitoja, hyvää suomen kieltä ja muut mukaansa tempaavaa asennetta. Hyvä oppimis- ja organisointikyky auttaa sinua selviytymään useista yhtäaikaisista projekteista. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle hyvällä yhteishengellä varustetun ryhmän, jossa pääset kehittymään turvallisuusasiantuntijana. Tehtävässä pääset kehittämään tiimimme toimintatapoja ja palveluratkaisuja sekä omaa osaamistasi jatkuvasti. Meillä asioita ei tehdä otsakurtussa vaan hymy huulilla!

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Toni Hytönen, puh. 040 863 0262 tai sähköpostitse toni.hytonen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 27.5.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.