(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuusasiantuntija, Hämeenmaan konttori
Hämeenmaan konttori

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Hei, sinä turvallisuusalan rautainen ammattilainen! Etsitkö uusia haasteita? Haemme nyt Osuuskauppa Hämeenmaan konttorille Lahteen turvallisuusasiantuntijaa nykyisen siirtyessä uusiin tehtäviin. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen (37,5 h/ vko).

Hämeenmaa on myynniltään S-ryhmän toiseksi suurin osuuskauppa ja Kanta- ja Päijät-Hämeen suurin yritys. Toimialojamme ovat market- ja erikoisliikekauppa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa sekä autokauppa. Turvallisuusasiantuntijanamme vastaat koko Hämeenmaa-konsernin yritysturvallisuuteen ja riskienhallintaan liittyvien tehtävien toteuttamisesta sekä riskienhallinnan kehittämisestä.

Jos:
- kykenet itsenäiseen työskentelyyn,
- sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot sekä
- valmiudet kouluttaa ja tuottaa turvallisuuteen liittyvää materiaalia,
saatat olla etsimämme henkilö!

Turvallisuusasiantuntijana toimit Hämeenmaan yhteyshenkilönä vakuutusyhtiöiden ja viranomaisten kanssa asioidessa sekä vastaat mm. konsernin pelastussuunnitelmista ja laitetarkastuksista. Edellytämme sinulta valmiutta liikkua Hämeenmaan toimialueella.

Me puolestaan tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja Hämeenmaan erinomaiset henkilöstöedut.

Kiinnostuitko?

Odotamme hakemustasi palkkatoiveineen 23.6.2019 mennessä. Täytä hakemus osoitteessa: www.hameenmaa.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Jouni Viljanen, jouni.viljanen@sok.fi