(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuusasiantuntija, 49706
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

Haemme nyt turvallisuusasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Ouluun.

TURVALLISUUSASIANTUNTIJA

Turvallisuusasiantuntijana vastaat OPn keskusyhteisön ja Osuuspankkien turvallisuuden kehittämisestä operatiivisella tasolla. Osallistut OP Ryhmän turvallisuuden johtamis- ja hallintamallin toimitilaturvallisuutta, palo- ja pelastustoimintaa sekä toiminnan turvallisuutta koskevien linjausten ja ohjeiden valmisteluun sekä näiden turvallisuuden osa-alueiden kehittämiseen. Tuet OP Ryhmän liike- ja tukitoimintoja ja valvot toteumaa edellä mainittujen vastuualueiden osalta muun muassa osallistumalla tarvittavien turvallisuuspalveluiden järjestämiseen ja kehittämiseen. Osallistut lisäksi turvallisuuspalveluiden järjestämiseen OP Ryhmän käyttöön tekemällä turvallisuushankintoja ja osallistumalla projekteihin sekä ryhmätasoisten palvelusopimusten hallintaan ja kilpailuttamiseen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu turvallisuuden tilannekuvan muodostaminen oman vastuualueesi osalta yhteistyössä liike- ja tukitoimintojen kanssa sekä tarvittava sidosryhmäyhteistyö.

Oikean osaajan tuntomerkit

Olet etsimämme turvallisuusasiantuntija, mikäli sinulta löytyy vahvaa kokemusta toimenkuvaan liittyvistä vastuualueista ja erityisesti turvallisuustekniikan ja toimitilaturvallisuuden osalta. Lisäksi tehtävässä tarvitaan kokemusta palo- ja pelastustoiminnasta, henkilöturvallisuudesta sekä palvelusopimusten teosta ja toimittajien hallinnasta. Ymmärrät myös turvallisuuden osa-alueiden uhkia. Lisäksi sinulla on soveltuva koulutus (turvallisuusalan ammattikorkeakoulututkinto / turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto).

Olet luontainen vaikuttajatyyppi ja sovellat vaivatta asiantuntemustasi ja teknologiaa. Sinulla on vakuuttava, johdonmukainen työskentelyote, jolla varmistat sovittujen toimintamallien toteutumisen. Noudatat arvoja ja periaatteita sekä sinulla on kyky sitouttaa ja saavuttaa asetetut tavoitteet ja ajatella palvelukeskeisesti. Lisäksi toivomme sinulta vahvaa päätöksenteko- ja paineensietokykyä sekä muutosmyönteistä ja idearikasta asennetta. Työssäsi on paljon sidosryhmiä, joten asioiden sujuminen edellyttää sinulta vaivatonta verkostoitumista. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa sekä ruotsin kieli katsotaan eduksi. Tehtävässä vaaditaan turvateknisten järjestelmien käyttöosaamista.

Muutama sana meistä

Yritysturvallisuus-osasto vastaa OP Ryhmän kokonaisturvallisuuden ohjaamisesta, tarvittavien turvallisuuspalveluiden tuottamisesta ryhmän käyttöön, väärinkäytösten torjunnasta sekä ryhmän turvallisuuden toteuman varmistamisesta. Olemme luontainen osa OP Ryhmän liiketoimintaa ja toimintaamme arvostetaan. Jokainen meistä on oman alansa huippuosaaja, mutta emme tee mitään yksin. Olemme tiivis ja kokenut työyhteisö, jossa autamme toinen toisiamme ja puhallamme yhteen hiileen. Työkavereiksesi saat joukon asioita eteenpäin puskevia ammattilaisia, joilla on vahva tekemisen meininki. Asiantuntijana saat mukavien työkavereiden lisäksi monipuolisen tehtäväkentän, jossa et samanlaista työpäivää näe! Pääset korkea-arvoiseen asiantuntijarooliin vaikuttamaan ryhmän turvallisuuskulttuuriin sekä kehittämään omaa työnkuvaasi. Tarjoamme sinulle myös ison talon edut ja kehittymismahdollisuudet.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Yksikönpäällikkö Harri Uusitalo kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä. Harrin tavoitat puhelimitse 010 252 3823 tai sähköpostitse osoitteesta harri.uusitalo@op.fi.

Jos olet jo valmis näillä tiedoilla hyppäämään menestyksen tekijöiden kelkkaan, hae tehtävää 29.6.2018 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi OPn Uramahdollisuudet-sivun kautta. Älä jätä hakemista viime tippaan, sillä käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikkasi sijaitsee Oulussa, mutta työ edellyttää myös matkustamista kotimaassa. Tehtävässä edellytetään oman auton käyttöä.

Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, luottotietotarkistus ja huumausaineselvitys.