(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuus-, laatu- ja ympäristöpäällikkö, Pieksämäki
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Etsimme turvallisuus-, laatu- ja ympäristöasioiden ammattilaista VR Groupin kunnossapidon TLY-yksikköön Pieksämäen konepajalle. Vastaat logistiikan kunnossapidon turvallisuus-, laatu- ja ympäristöasioiden kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Suunnittelet, kehität ja koordinoit vastuualueesi TLY-asioiden kehittämisohjelmia, toimintatapoja sekä vastaa niihin liittyvistä ohjeistuksesta, raportoinnista ja riskien hallinnan kehittämisestä.

Sinulla on myös merkittävä rooli kunnossapidon tulevaisuuden tavoitteiden saavuttamisessa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä työskennellä matriisitoiminnoissa, koska tehtävässä raportoit kunnossapidon turvallisuus- ja laatujohtajalle sekä logistiikan kunnossapidon johtajalle. Kehität kunnossapidon TLY-asioita yhdessä muiden TLY-organisaation ammattilaisten kanssa. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva turvallisuusalan koulutus sekä kokemusta turvallisuusalan tehtävistä ja projektien läpiviemisestä. Omaat hyvät projektityö-, ryhmätyö-, vuorovaikutus- ja esiintymistaidot. Lisäksi arvostamme joustavuutta, huolellisuutta, suunnittelukykyä sekä itsenäistä ja luovaa ongelmanratkaisukykyä. Riskien hallintamenetelmien ja Lean-filosofian tuntemus auttaa myös tehtävän menestyksekästä hoitamista. Pystyt työskentelemään myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään ennakkoluulottomasti itseäsi, organisaatiota ja alaa. Tule tekemään merkittävää työtä VR:n kaluston kunnossapidon turvallisuuskulttuurin kehittämiseksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapidon turvallisuus- ja laatujohtaja Juha Ohvo, puh. 040 8621 287.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 4.3.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Vahvistamme nyt VR Groupin rautatiekaluston kunnossapidossa osaamista tulevaisuutta ajatellen. Haemme asiantuntijoita ja päälliköitä eri tehtäviin. Katso lisätietoa >>

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.